2777
2789
عنوان

سلام خوبین، بتای بالا نشانه چیست؟

455 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها خوبین من دیروز روز ۱۳ انتقالم بود رفتم ازمایش دادم تیتر بتام ۷۵۳ بود ، یعنی چی منظورم اینکه خیلی بالا نیست؟ این نشونه چی میتونه باشه، یکم نگرانم میشه کمکم کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری دیگه

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

نه خوبه، واسه منم یادمه اولین بار هفتصدو خورده بود، البته رنج ازمایشگاه ها فرق داره

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بتا بالای ۵۰ بارداریه.قبل از انتقال چیکار کردی بعدش چیکار کردی مثبت شدی من خیلی استرس منفی شدن دارم& ...

من دفعه دوم بود انتقال میدادم، دفعه اول منفی شد، بخاطر استرس خیلللللی زیادی که داشتم، اما این دفعه بیخیال بیخیال رفتم بدون استرس جنینمم ضعیف بود گفتم اصلا نمیشه، برا همین چون امیدی نداشتم استرسم نداشتم😅 و شد😍

من دفعه دوم بود انتقال میدادم، دفعه اول منفی شد، بخاطر استرس خیلللللی زیادی که داشتم، اما این دفعه ب ...

مبارکه عزیزم به شادی آن شاا منم سعی میکنم استرس رو از خودم دور کنم حتی قبل از انتقال میخوام برم سفر روحیم خوب بشه با انرژی و توکل به خدا برم واسه انتقال 

کارایی هم که کردم فقط روز انتقال صبحش اول رفتیم جاتون خالی کله پزی، بعد از انتقالمم بلافاصله اب و نشاسته خوردم، بعدشم که اومدم تو ماشین یه لیوان بزرگ اب انار شیرین خوردم، و ایه ۳۱ سوره زمر اگه اشتباه نکنم رو نوشتم و همراهم بود

مبارکه عزیزم به شادی آن شاا منم سعی میکنم استرس رو از خودم دور کنم حتی قبل از انتقال میخوام برم سفر ...

اره فقط توکلت به خدا باشه و استرس نداشته باشی بخدا قول میدم باردار شی