2777
2789
عنوان

بنظرتون این زندگی قابل تحمل هست ؟

276 بازدید | 19 پست

مردی که ده سال از خودتون بزرگتر باشه و قبلا دو بار ازدواج کرده باشه و یک دختر داشته باشه از زندگی قبلی .خانواده بشدت دخالت کن و دو بهم زن و بی تربیت داشته باشه یعنی از دستشون عاصی بشین و دخترش هم خبرچینی کنه و کلی اذیتتون کنه .خودش هم درآمد عالی نداره ماهی ده تومن حدودی پولدار هم نیست .خودش فقط بفکر تفریح خودش و دخترش باشه و هیچ کار مثبتی برا شما انجام نداده باشه ن سفر نه طلا ن چیزی .بشدت دروغگو و مخفی کار باشه .من خیییلی دوست دارم ازش جدا بشم اما حامی ندارم فقط دومیلیارد تومن پول دارم و خانواده خوبی ندارم که برم پیششون .از اینکه از خانواده ام راحت بشم با این مرد ازدواج کردم چون خانواده ام بشدت کنترلر و پرخاشگر هستن  و از همسرم  بچه ازش دارم .بنظرتون مهاجرت کنم و ازش جدا بشم .بنظرتون مشاوره میتونه بهم کمک کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دممیلارد نمیتونین مهاجرت کنین اگر اونجا شغل ثابتی ندارین 

ی خونه بخرین یجایی ک همسرتون ندونه و نفهمه 

کم کم خونهرو پرکنین 

موکت و قالیچه و یخچال و وسایل اولیه خورده خورده بخرین بزارین اونجا بدون اینک خیچکس بفهمه 

ی مهران پولزا یادبگیرین اک شاغل نیستین 

پس انداز کنین 

بعدش طلاق بگیرین 

بیگدارو بی فکرامخ ب اب نزنین ک خودتون اسیب میبینین با وجود خانواده تون باید خودتون فکر همه جارو بکنین و از قبل همه چی رو اماده کنین 

میخوام درس بخونم و دستم تو جیب خودم بره و بعد ازش جدا بشم شاید رفتار همسرم و دخترخوندم بتونم تحمل کن ...

افرین اول مستقل بشین و ی مسیرهایی برا رشد ویدا کنین بعد 

بهدشم ی خونه کوچیک بگیرین 

البته اگ تهران باشین ک نمیشه 

ولی شهرای دیگ فک کنم یشه 

اول پولتونو خونه کنین 

اگ ازش بچه نداری جدا شو خونه بگیر و یع ماشین خیلی از مردا منتتو میکشن 

متاسفانه بچه دارم چون همسرم فهمید میخوام جدا بشم من قرص مصرف میکردم ولی ناخواسته باردار شدم ولی رفتار خانواده همسرم بشدت عصبی ام میکنه نمیتونم هضم کنم کاراشون 

عزیزم این شرایطی که داری خیلی سخت و غیرمنصفانه ست. علاقه ای هم که به نظر نمیاد بینتون وجود داشته باشه.

اگر خونه داری می تونی جدا شی و کار پیدا کنی 

تخصص و تحصیلاتی که بتونی کار پیدا کنی داری؟ 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
عزیزم این شرایطی که داری خیلی سخت و غیرمنصفانه ست. علاقه ای هم که به نظر نمیاد بینتون وجود داشته باش ...

نه هیچ چیز خانواده ام نذاشتم درس بخونم حتی الان هم ب شوهرم میگن که من درس یا سرکار نرم