2777
2789
عنوان

تغییر در اصل دستور غذایی

110 بازدید | 15 پست

نظرتون چیه بعضی افراد اصل دستورغذا رو تغییر میدن مثلا قیمه رو با تکه گوشت مرغ یا بوقلمون میپزن یا قرمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی

خودم اصلاااااااا تغییر رو دوست ندارم 

قیمه با مرغ خوشمزه میشه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوق قیمه بامرغ😐😐😐😐🤢🤢🤢🤢🤢 وای حال بهم زنهههه من ماکارونیم بامرغ دیدم 🤢🤢

خورشت قیمه با مرغ محشره

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

آشپزی بیشتر از دستوراتی که شما گفتین به ذائقه بستگی داره، مثلا من داداشتم اصلا از قیمه گوشت قرمز خوشش نمباد و نمیخوره حتما باید با مرغ باشه

بابالنگ دراز عزیزم، این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم... 
آشپزی بیشتر از دستوراتی که شما گفتین به ذائقه بستگی داره، مثلا من داداشتم اصلا از قیمه گوشت قرمز خوش ...

منم همینجوریم

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
آشپزی بیشتر از دستوراتی که شما گفتین به ذائقه بستگی داره، مثلا من داداشتم اصلا از قیمه گوشت قرمز خوش ...

شاید خوش مزه بشه ولی ذات قیمه و‌هویت غذا ب دستور اصلیش رو هست با این تغییرات پس اسمش هم تغییر بدید 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ببین بستگی به ذائقه مردم اون منطقه داره...

مثلا میرزاقاسمی و فسنجان بین شمالی ها یه سبک خاص داره ولی ممکنه منه کورد طبق ذائقه خودم  تغییرش بدم..

مثلا مردم شمال عمومافسنجون با اردک دوسدارن 

اما ماهااز اردک متنفریم (حالااستثنا هم هس توهرمنطقه)

ولی با مرغ یا گوشت قرمز دوسداریم..

یا یه نوع ابگوشت داریم که با جوجه درس میشه وخیلی طرفدارداره ..اسمشم اوجیجگاو هس‌.

بعضیام توخورشت مرغ دوس دارن واین ب ذائقه فرد بستگی داره..

شوهرمن گوشتو فقط کبابی دوسداره..خانوادگی تو خورش مرغ میریزن ..منم خوشم میاد چون زیاد اهل گوشت نیستم مگر مهمون داشته باشم باگوشت میپزم ..

من از سوسیس داخل غذا مثلا ماکارانی بدم میاد..

ولی بعضیا دوسدارن..

سلیقه ای هس

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️