2777
2789

اصلا چرا بدنیا اومدم؟ 

نه قیافه خاصی دارم نه خانواده پولدار و با اصالت 

کی اهمیت میده زنده باشم یا مرده ؟ کی اهمیت میده سیر باشم یا گرسنه ؟ برای چی باید تلاش کنم وقتی میدونم هیچ وقت اونقدر که دلم میخواد نمیتونم پیشرفت کنم و ادما  دیگه هر روز موفق تر و مشهور تر و خوشگل تر میشن 

وقتی اقتصاد جهان دست کسای دیگه است و من هیچ اثری ندارم هیچ کس منو نمیشناسه تا حالا پامو از کشورمم بیرون نذاشتم  هیچ وقت بدون نگاه کردن به قیمت خرید نکردم تا حالا یه بارم از برند های معروف مثل گوچی خرید نکردم خونمون قشنگ نیست تا حالا یه بار اتاق جدا نداشتم 

هیع ...... کاش اگه قرار بود اینقدر زندگیم بی کیفیت باشه هیچ وقت بدنیا نمی اومدم

چه زندگی مزخرفی......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم تا حالا از برند گوچی خرید نکردم    

عزیزم این فقط یه مثاله 

شاید ما هر روز سر خودمونو با چرت و پرت سرگرم کنیم اما یه سریا دارن کاملا از زندگی لذت میبرن دارن تو رویا های ما زندگی می کنن داخل ایرانم زیادن

حتما داخلش ۴ تا جمله شعاری گفته  حس میکنم صادق هدایت حق داشت خودکشی کرد

نه گوش کن من حیلی ناامید بودم بگما باورت نمیشه وویسشو گوش کردم رفتم درسمو ادامه بدم 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
حقیقتا نمیدونم چی بگم بهت که حالت بهتر شه چون قطعا میدونی که خیلیا مثل خودت هستن  کمتر از ۱ د ...

اینکه بدونم خیلیا مثل منن نه تنها باعث نمیشه حال خوبی داشته باشم بلکه باعث میشه افسردگی بیشتر منو ببلعه

حالا نه در اون حد موثر من حتی به سلبریتیام و خواننده ها ایدلام [خارجی البته نه ایرانی] حسودیم میشه وقتی این ادم میشناسنشون و طرفدار دارن

خب خیلیا از برند گوچی خرید نکردن🫠الان باید ناراحت باشیم سر این؟🥲 البته من خودم از نظر روحی داغونم ...

خب این خیلی ناراحت کننده است حالمو بدتر میکنه وقتی میفهمم کلی ادم دیگه ام مثل من یا حتی شرایط بدتر از منو دارن خب چی میشد من اگه جای اونا به دنیا می اومدم ؟ 

حتی نمیدونم چجوری منظورمو برسونم

تازه تهشم که قراره بریم جهنم:/ نه این دنیا لذت کافیو بردیم اون دنیام قراره عذاب بکشیم