2777
2789

ن اگه پیدا کردی ب منم بگو

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دنبالش بودم پیدا نکردم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

تولید محتوا

ادمینی 

ادیت 

آنلاین شاپ

مترجمی

تایپ

اون جاهایی که میگن اول باید پول بدید کلاهبرداری هست دوستان و گول نخورید چون زیاد از بقیه شنیدم 

هر کدوم از این ها هم باید اول آموزش ببینی و بعد کلی وقت بزاری

تولید محتوا ادمینی  ادیت  آنلاین شاپ مترجمی تایپ اون جاهایی که میگن اول باید پول بدی ...

تایپ دقیقا چیه من اینستا پیام دادم بهشون که کار تایپ رو میخوام گفت اول برای ثبت نام باید پول بدم نمیدونم

تایپ دقیقا چیه من اینستا پیام دادم بهشون که کار تایپ رو میخوام گفت اول برای ثبت نام باید پول بدم نمی ...

ندیااااا

کلاهبرداری آن اونایی که اینجوری میگن 

تایپ یه سری سایتا که معتبره برو فقط دقت کن اگه گفت اول باید پول بدی قبول نکن اصلا و ابدا

تایپ دقیقا چیه من اینستا پیام دادم بهشون که کار تایپ رو میخوام گفت اول برای ثبت نام باید پول بدم نمی ...

سلام عزیزم خوبی 

من الان ثبت نام کردم تو یه گروه تو روبیکا که به گفته‌ی خودشون نماد اعتماد دارن ،۱۴۹ تومن واریز کردم براشون الان میتونم کارم ذو شروع کنم،اگر میخوای بهت بدم سایتشو