2777
2789
عنوان

در مورد ارتباط طبع و تمایل جنسی و خلق و خو هرکی اطلاعات داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 56 پست
ن دوستم خیلی تو روابط اجتماعی ضعیف هست و اصلا اهل صحبت و انرژی . خوش برخوردی نیست ولی فوق العاده گرم ...

یاخدا دراین حد! 

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مردارد نمیدونم 

ولی دوستم خیلی گرم میگیره ولی طبع ج سی‌سیش سرده

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

نه هیچ ربطی نداره یکی ممکنه خیلی شوخی کنه بگه بخنده و شیطون باشه ولی سر باشه و برعکسش

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

اسی میخوای ازدواج کنی؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
یاخدا دراین حد! 

اگر ببینیش میگی این پیغمبرع از کم‌حرفی و سادگی و اینا 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁