2777
2789
عنوان

دندونام🦷🥲

238 بازدید | 24 پست

همشون مرتبه ولی سمت راست یکیشون بالا دراومده 

در  حالت عادی معلوم نیست میخندم معلومه 

۱۷ سالمه درست میشه؟

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ارتودنسی کردم تا حدی درست شد ولی الان ۸ سال میگذره دوباره بعضیاش جابه جا شدن ب خاطر فشار دندون عق ...

یکیه فقط نمیشه بکشن🥲😂

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
ب مرور زمان ،نه درست نمیشه باید بری ارتودنسی کنی که درست بشه

برای یدونه؟ 

آخه از زیر هم جا نداره 

میگن تا بیست و هفت سالگی ممکنه دندون عقل در بیاد بعد اگه ارتودنسی کردی دوباره بهم ریخت چی منم دندونام خیلی زیاد فاصله داشت ولی الان دندون عقل دو تا دارم خیلی فاصله ها بهتر شده

پایینیشو بکش بالایی خودش میاد پایین  ما همه ی اعضای خانواده اینطور بودیم  هر دو طرف داشت ...

پایینش هیچی نیست 

انگار ک مثلا فکم جا نداشته یکی بالا دراومده 

جا هم نیست براش بره پایین 

پس ولش کن قبولش کن و زندگیتو کن بیخیال بابا شوهر من دوتا دندون جلوییش باهم فاصله داره ولی همینطوری ق ...

آخه مشگل چندانی نیست همه هم میگن دندونام خیلی خوبه فقط وقتی میخندم🤦🏻‍♀️😂