2777
2789
عنوان

اذیت کردن جن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 6449 بازدید | 107 پست
ن عزیزم چنگ انداختنو نمیدونم خوابو ازت میگیرن خوابات میشه کابوس،بیداریات میشه بدتر از کابوس،شبات می ...

تقریبا بیشتر شبا خواب جن دیدم و تو خواب یا بین خواب و بیداری زیر بغلمو فشار میدادن مث قلقلک تا میخاستم بسم الله بگم بیشتر فشار میدادن 

مامانم میگه وقتی نوزاد بودم شب زیر درخت منو گذاشته خودش رفته جایی

شایدم خاله م یه دعایی چیزی نوشته باهاش دعوا داشتیم خیلی اهل دعا هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میگین کاری کرده؟به خدا نمدونم همش بی حالم چیزی هم نمیبینما ولی حس میکنم عین آدمای دگ عادی نیستم ...

منم همینطوریم فکر میکنم نیروی ماورایی دارم

رویای شفاف دارم تو خواب پرواز میکنم

ولی این خوب نیست ضربه میبینی تو زندگیت بخاطر این فکرا

ن شایدم چون اون حرفا رو زده روت تاثیر گذاشته اینجوری فک میکنی

نمدونم چیزی نمی‌بینم ولی حس میکنم خوابای وحشتناک زیاد میبینم هر خوابیم ببینم راجب اطرافیانم مرگ زندگی طلاق عروسی و ....بیشتر هم چیزای بد واقعی میشن بعد اون ماجرا 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
منم همینطوریم فکر میکنم نیروی ماورایی دارم رویای شفاف دارم تو خواب پرواز میکنم ولی این خوب نیست ضر ...

الان مستقیم گفتین ک متوهمم😂😂

میگم کلا خوابام واقعی میشه مرگ زندگی طلاق و ...هر چی باشه دگ مامانم هم بهم ایمان آورده هر خوابی ببینم فرداش تعریف میکنم دقیقا همون اتفاق میوفته 

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
بهش میگن رویای صادقه یا دژاوو

خیلی خوشم نمیاد آزارم میدع

خیلی خوشم نمیاد آزارم میدع

اطلاع زیادی برای درمانش ندارم

فقط میدونم که همه ادما رویای صادقه دارن ولی تو بعضیا خیلی زیاده

شاید معنویتت بالا رفته و چشم سومت باز شده

اطلاع زیادی برای درمانش ندارم فقط میدونم که همه ادما رویای صادقه دارن ولی تو بعضیا خیلی زیاده شاید ...

معنویتم اونقدر زیاد نیست یعنی قبلا نماز میخوندم اصن نمیخونم الان 

چشم سوم باز بشه ک آدما موجودات ماورایی و ...رم میبینن ک

غسل چی انجام میدی؟

مواقعی ک پریود میشم 

نه این شاید بخاطر کمال گرایی خودته  عمع منم سی و خورده ای سالشه خواستگار میاد براش قبول نمیکنه ...

نه به خدا آخه شرایطم طوری نیس ادعای بالا بالا کنم زن بابا دارم می‌خوام از شرش راحت شم ولی تا یکی میاد پسره و خونواده ش دلشون هست ولی به خواستگاری رسمی مه میرسه یهو جا میزنن چهره م هم معمولی هس قیافه م هم خوبه همه ش بد بیاری تو زندگی میارم ی روز خوش تو زندگی ندیدم میرم سر کار حتی بعد ی مدت بیکار میشم تحصیلکرده هم هستم ولی حتی تو کار آزاد هم شانس ندارم  چ برسه به کار دولتی

منم همینطوریم فکر میکنم نیروی ماورایی دارم رویای شفاف دارم تو خواب پرواز میکنم ولی این خوب نیست ضر ...

منم دقیقا تو خواب  میبینم دارم پرواز میکنم البته مال چند سال پیش بود الان بیشتر میبینم که از ی چیزی میافتم حتی با سقوطم از خواب بیدار میشم کاملا احساس میکنم وای تا الان اعتقاد نداشتم ولی الان نگرانم

نه به خدا آخه شرایطم طوری نیس ادعای بالا بالا کنم زن بابا دارم می‌خوام از شرش راحت شم ولی تا یکی میا ...

چی بگم مغزم قد نمیده

اینطوری که خودت میگی حتما یه مشکلی داری تو زندگیت

شاید کار زن بابات باشه😆

ان شاالله که خواستگار خوب پیدا کنی و ازدواج کنی گلم

سلام پخش و خوندن قرآن  سوره بقره و سایر سوره های قرآن برای من که خیلی خوب بوده خیلی از مریضی ها و دردهای که ناشی از سحر و چشم و جن بوده با پخش قرآن خوب شده من یک پیرزن جادوگر چشم زن در اطرافمه‌ که از هیچ سحر و چشم زخم برای نابودی من خودداری نمیکنه و من با پخش قرآن تا امروز تونسنستم‌ خیلی از شرهاش رو خنثی کنم فقط برای کسانی که پخش قرآن باعث آزارشون‌ میشه یا خودشون یا یکی از اعضای خانوادشون یا جن داره یا سحر و یا دعاهای غیر قرآنی در خانه دارید یا شیاطین جنی در خانه تون هست که مطمعنا اگه الان باعث مشکلاتی نشدند بعدا میشن شما با پخش قرآن به آنها آسیب رسوندید اونا می‌ترسند شما پخش قرآن رو ادامه بدین و اونا رو بسوزانید برای همین کاری می‌کنند که شما رو منصرف کنند شما اگه ادامه بدین قرآن این شیاطین و اجنه و سحرها رو نابود میکنه اگه نه این موجودات قویتر میشن بهتره قبل از پخش قرآن ۱۰ بار آیت الکرسی بخونین و دورتون بشکل دایره فوت کنید و خوبه آخر شب و اول صبح آیت الکرسی ببینید ممکنه در این مدت خوابهای ترسناک ببینید که نگرانی نداره کم کم از بین میره میتونید اطلاعات بیشتر رو از سایت دایی ابراهیم بگیرید