2777
2789
عنوان

اذیت کردن جن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 6449 بازدید | 107 پست
خب نره دنبال طلسم و جادو و هر کوفتی که اجنه وارد دنیای آدم ها نشن جادو و طلسم هم از جن کافر استفاده ...

اها یعنی میگی تقصیر خودشه 

شاید یه کاری کرده گریبان گیرش شده 

اصلا نباید سراغ جادو رفت 

حتما عاشقش شده میگن وقتی لباساتونو در میارین یا میرین حموم بسم الله بگید وگرنه یه جن بعد دیدن بدن ل ...

کاش من ی جن عاشقم بشه میگن کسی که با جن ازدواج کنه اونقدر پولدار میشه که حد نداره من که از انسان خیری ندیدم بذار ی جن عاشقم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از راهنماییت ممنونم عزیزم دیشب اصلا اروم نگرفتم همش توهم میزدم میترسیدم ایت الکرسی و سوره ناس خوندم ...

زنده باشی عزیزم

من افتضاح بودم ی مدت

با ی نفر قطع ارتباط کردم    خدارو صد هزار

مرتبه‌ شکر دیگه اذیتم نمی‌کنند

خدا لعنت کنه اون شخص رو

ب احتمال قوی  شما رو هم از طریق اون ی نفر

اذیت میکنن

ببین ی کار هم میتونی بکنی

من این کارم کردم

ی روز ک تنهایی  بشین و شروع کن  سوره ی

جن رو بخون

تموم ک شد    بلند بگو    من نمیخوام شما

رو اذیت کنم  باهاتونم کاری ندارم

اگه شیعه هستید بمونید

اگر کافر هستید  از خونه ی من برید

چون فقط دو دسته هستند

شیعه و کافر

یکی تو همین سایت می‌گفت جن هر شب بهم تجاوز می‌کنه 

یکی هم میگفت هرروز صبح که همسرم میره اون میاد ازپشت بغلم میکنه ورابطه میخواد.منم مجبورم قبول کنم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
زنده باشی عزیزم من افتضاح بودم ی مدت با ی نفر قطع ارتباط کردم    خدارو صد هزار مرتبه‌ ش ...

زندگی دخترا رو همینطوری خراب میکنن

سوره جن با صدای بلند نخوندم از خوندنش میترسم ولی بازم سعی میکنم شب با صدای بلند بخونم 

زندگی دخترا رو همینطوری خراب میکنن سوره جن با صدای بلند نخوندم از خوندنش میترسم ولی بازم سعی میکنم ...

آره والا

خدالعنتشون کنه

من روز خوندم.... 

درکت میکنم  خیلی سخته

انشاالله نجات پیداکنی

وااااا😱 یعنی واقعا راسته؟ حامله نشه😑

خیلی جدی میگفت.میگفت عادت کردم دیگه.

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
کاش من ی جن عاشقم بشه میگن کسی که با جن ازدواج کنه اونقدر پولدار میشه که حد نداره من که از انسان خیر ...

ان شاالله که از انسان خیر ببینی و پولدار شی 

همه جن ها خوب نیستن اصلا باعث بدبختی تو زندگیت میشن