2777
2789

سلام دوستان

عارضم به خدمتتون که

بنده پدرم هیات علمی و استاد دانشگاه و مسئول (رئیس) یه دانشگاهیه

بعد من بابام از نوجوونیم که سن بسیار بد و حساسیه و دوس داری پز داشته و نداشته هاتو بدی همیشه تاکید میکرد که لازم نکرده بگی من رئیسم و هرکی پرسید بگو همون استاد معمولی‌ دانشگاه.

بعد من یکی از همکلاسیام ازم پرسید شغل بابات چیه؟

منم مث خنگا همینو توضیح دادم به طرف که رئیسه ولی بم میگه اینجوری نگم و بگم استاده و فخر نفروشم و فک نکنم چیز خاصیه😐

حس میکنم دوستم یکم سرد شد باهام😐

ینی فک کرد چسی اومدم؟

بخدا خب خواستم حقیقتو بگم چون دوستیم غریبه نیس که پنهون کنم ازش😐😂

حس بدی دارم نسبت به خودم به دادم برسین😐

برخیز و مخور غم جهان گذران

اگر رفیقت با این چیزا قراره سرد شه ب درک ولش کن به حال خودش اون برات ک رفیق نمیشه 

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودش پرسیده دیگه

انتظار جوابم داشته

وگرنه سرد شدنش چیه این وسط؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

خودش پرسیده دیگه انتظار جوابم داشته وگرنه سرد شدنش چیه این وسط؟

نمیدونم آخه اونجا که توضیح دادم بابام بهم میگه رئیس بودنو نگو و اینا حس کردم ممکنه فک کنه واقعا خواستم کلاس بذارم یا چی

خواستم ثواب کنم کباب شد😑

خب از این ب بعد بگو استاد دانشگاس چیز خاصی نیس-

اکثرا همینو میگم حالا چون با این شخص یکم صمیمیم گفتم دقیق بگم بهش که اونم حس بد گرفتم

اصن همش تقصیر بابامه😐