2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

364 بازدید | 55 پست

همسرم بهم گفت قبلا ناحیه بیکینیت روشن بود الان تیره شده.

بهش گفتم همه همینن بخاطر پوشیدن لباس و نبودن هوا و بالاخره رطوبت اما چند بار تاحالا بهم گفته.

الان باردارم هستم انگار مثل قبله نمیدونم شایدم تیره تر شده‌.

چرا انقدر شوهرم حساسه...

خانمای دیگه میان اینجا میگن شوهرمون اصلا به جزییات توجه نمیکنه اما برای من🥲 انگار منو برای خودم نمیخواد!

بهش گفتم اگه میخوای برام دستگاه لیزر بخر بعدا استفاده کنم بهتر بشه ولی الان دیدم اونا هم به درد نخورن و خوب نیستن

بخاطر بارداریه 

حتی پوست بقیه بدن هم تیره میشه

من بااینکه سفیدم گردنم تیره ی تیره شده بود اونقد ک حتی دوسنداشتم طلا بندازم 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همسر منم حساسه رو این چیزا اما منطقی رفتار میکنه... 

ولی دلیل نمیشه تورو برای خودت نخواد که عزیزم 

همه ی زن و شوهرا همینطورین

شوهرمنم خیلی به ریز و جزئیات توجه میکنه تو بدنم همونطور که من توجه میکنم❤️

مامانِ کاوه🤍👶
هیچی راه حل میخوام که یا روشن بشه یا شوهرم دیگه نگه...لیزر خانگی خوبه؟

براهمسرتون توضیبح بدین بخاطرحاملگی وتغییرات هورمونیه بعد تولدبچه وتنظیم هورموناپوست برمیگرده بحالت قبلیش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

روم نمیشه بهش بگم تازه زودم بهش بر میخوره و قهر میکنه😑 ولی غیر مستقیم وقتی داشتم میگفتم همه همینطو ...

چطور اون روش میشه

بگو اگه دقت کنی واسه خودتم تیره تره همه همینن

تو بارداری بیش ترم میشه

معتاد به اینترنت مجرم نیست... تنـــهاســت...!!!
بخاطر بارداریه  حتی پوست بقیه بدن هم تیره میشه من بااینکه سفیدم گردنم تیره ی تیره شده بود اون ...

اخع قبلشم بود یکم.

کی خوب میشه ؟

حتی من که اول بارداریم هم ممکنه برای بارداری باشه؟

هیچی راه حل میخوام که یا روشن بشه یا شوهرم دیگه نگه...لیزر خانگی خوبه؟

پوستتون چطوریه ؟ خیلی سفیدینن؟ ک بیکینیتون سفیده؟ 

من سفیدم ولی با اینکه ۱۹ سالمه بیکینیم تیره س😕علتش چیه؟

اینکه بارداری تاثیر میزاره و تیره میشه رو کار ندارم،اما عزیزم به مرور و کررات که رابطه برقرار میشه اون قسمت تیره تر میشه بر اثر ساییدن

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
روم نمیشه بهش بگم تازه زودم بهش بر میخوره و قهر میکنه😑 ولی غیر مستقیم وقتی داشتم میگفتم همه همینطو ...

برا منم تیره شده بخاطر بارداری ولی خب نشنیدم تاحالا بگه اصلا چیکار به رنگش داره😐 اصلا چرا باید گفت همینه که هس

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!