2777
2789

سلام خانوما 

من یه هفته مونده به پریودم بعد رابطه خون دیدم ولی خیلی کم 

و تا سه روز خونه آبه میومد ولی خیلی کم بنظرتون باردارم و اینکه اصلا درد نداشتم فقط بعضی موقع ها کمرم درد میکرد 

جمعه وقت پریودمه 

بنظرتون فردا بی بی چک بزنم یا بمونه برای جمعه اگه پریود نشدم؟؟ 

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک پریودم یه لکه خیلی کمرنگ دیدم همون بود دیگه تموم بهش میگن لک لانه گزینی 

آهان من یه هفته مونده دیدم

تیکر رسیدن به آرزومه😍⭐                             خدایاشکرت🙂❤️                                         🕊️✨

من یه لک خیلی کوچیک دیدم یک هفته قبل موعد ،به ایناتوجه نکن بزار یکی دوهفته از موعدت بگذره بعد بیبی بزار

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
من یه لک خیلی کوچیک دیدم یک هفته قبل موعد ،به ایناتوجه نکن بزار یکی دوهفته از موعدت بگذره بعد بیبی ب ...

آخه حس میکنم یه مشکلی هست گفتم اگه حامله نباشم برم دکتر