2821
2789
عنوان

اسهال بچه یک ساله

1029 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان میشه کمکم کنید؟ من پسرم 1 سال و دو هفتشه، به جز شیر خشک هیچی نمیخوره کلا غذاخور نیست هرکاریش میکنم، از دیروز اسهال و استفراغ شدید گرفته بردمش دکتر او ار اس داد و یه پودر که مثل پدی لاکته، شیر خشک هم عوض کرد برای اسهالیا رو داد، الان خیلی اب از بدنش رفته، اد ار اس هرکاریش میکنم نمیخوره ،همش نگرانشم حالش بد نشه دور از جونش ،صبح هم شیرشو بالا اورد، همشم اب دفع کرد، بهش اون پودر رو دادم بیحال افتاده خوابیده طفلک، میترسم فشارش اینا بیوفته کسی تجربه ای داره؟ اگر غذاخور بود کته با ماست میدادم یا موز اما هیچی نمیخوره😭😭😭

یه نصفه موز رنده کن با قاشق بده بخوره

کاش میشد درخت بودم، کاش تکه سنگی بودم در اعماق اقیانوس، کاش میتوانستم حیوانی باشم در دشتهای سرسبز و آزاد، نمیدانم، کاش هر چیز عجیبی باشم جز یک زن در دل خاورمیانه 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسرتون تقریبا همسن دختر منه

دختر منم ۱۸ خرداد بدنیا اومد

بلا به دور باشه جدیدا اسهال و استفراغ زیاد شده متاسفانه دوستم چند روز پیش چند روز بچشومجبور شد بستری کنه 

دختر منم دم عید اینجوری شد هیچی نمی‌خورد 

سعی کن مایعات بهش زیاد بدی 

دکتر دختر من بهش پدی لاکت داد برای بالا آوردنش یه شربت داد یادم نیست...و شیر خشکشو عوض کرد تقریبا پنج روز طول کشید تا خوب شه

اینقدر شدید اسهال بود سوخت وحشتناکککک اصلا پوستش رفت.

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام