2777
2789
عنوان

می‌خوام خودکشی کنم

268 بازدید | 31 پست

از قوی بودن خسته م 🙃

شوهرم رو به هیچ عنوان دوست ندارم. نمیتونم تصور کنم این عمری که ۱ بار دارم رو قرار باشه تا آخر کنارش با اعصاب خوردی و حال خرابی بگذرونم

ترجیح میدم همینجا تمومش کنم

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

خب راه راحت تر اینه طلاق بگیری،چرا نمیگیری؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راه راحت تر اینه طلاق بگیری،چرا نمیگیری؟

چون تو گیر ودارم الانشم...

میترسم فقط الکی بچه ها رو این وسط اذیت کنم چون شوهرم میخواد اونا رو اهرم فشار کنه واسم

چی شد که زنش شدی کل حرفاتم همینه که ازش متنفری؟

کس دیگه رو دوست داری؟

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
چی شد که زنش شدی کل حرفاتم همینه که ازش متنفری؟ کس دیگه رو دوست داری؟

خب قطعا این حس به مرور زمان و با یه تغییراتی بوجود میاد.

شوهر من ۱۸۰ درجه عوض شد و اصلا اونی نیست که ۱۰،۱۱ سال پیش بود...

اگر کسی رو دوست داشتم بازم به مردن فک میکردم ینی  ؟؛🙁

چون تو گیر ودارم الانشم... میترسم فقط الکی بچه ها رو این وسط اذیت کنم چون شوهرم میخواد اونا رو اهرم ...

بچه ها هم داری؟چرا دیگه شوهرتو نمیخوای

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

تاپیکای قبلتو نگاه کردم دوتا دختر ۹ و ۵ ساله داری 

فکر اونا رو نکردی که می خوای خودکشی کنی؟

تو در برابرشون مسئولی با خودکشی کردنت تا ابد تاثیر بد رو اونا میمونه .

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  
خب قطعا این حس به مرور زمان و با یه تغییراتی بوجود میاد. شوهر من ۱۸۰ درجه عوض شد و اصلا اونی نیست ک ...

خب من خودم ۲۷سالمه مجردم میترسیدم باکسی ازدواج کنم بعدا عاشق یکی شم بدترین حس دنیاست به نظرمن

هرکاری که تو زندگیت عشقته بکن ولی راه درستم برو چندتا حسرت تو زندگیم هست که خیلی خواستم دنبالشون برم ولی دیربود و فرصتم رفته بود نه دعا میخوام نه خواهش فقط دوتا گوش شنوا میخوام
خب من خودم ۲۷سالمه مجردم میترسیدم باکسی ازدواج کنم بعدا عاشق یکی شم بدترین حس دنیاست به نظرمن

خب نمیشه که تا وقتی یکیو دوست داری نمیتونی عاشق کس دیگه بشی.

وقتی هم با یکی هستی که دوسش نداری بازم نمیتونی کس دیگه رو دوست داشته باشی

وقتی خواستی ازدواج کنی فقط حق و حقوق قانونی رو بگیر

تاپیکای قبلتو نگاه کردم دوتا دختر ۹ و ۵ ساله داری  فکر اونا رو نکردی که می خوای خودکشی کنی؟ ت ...

بنظرت با طلاق گرفتن و سختی کشیدن اوضاعم می‌تونه بهتر باشه نه؟

نه دیگه ادم اون موقع چون تعهد داره این فکرا رو از سرش بیرون می کنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز