2777
2789
عنوان

دعای سریع الاجابه

1725 بازدید | 15 پست

میشه معرفی کنید

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺

نماز حاجت پنج شنبه آیت اله بهجت 

من حاجت گرفتم خیلی خوبه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز حاجت پنج شنبه آیت اله بهجت  من حاجت گرفتم خیلی خوبه

میشه توضیحش بدی 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
میشه توضیحش بدی 

تو گوگل سرچ کنین 

آسونه 

اما واقعا حاجت دهنده است 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

حاجتتون بزرگ بود؟ چند وقت بعدش حاجت گرفتین؟

تقریبا😁

خیلی زود من حاجت گرفتم عزیزم

بازم میخونم حتما برای حاجت شما دعا میکنم اگه لایق باشم عزیزم

#دعاى_سريع_الاجابه

روايت شده كه مردى خدمت حضرت اميرالمومنين عليه السلام شكايت كرد از دير شدن جواب دعايش فرمود چرا نمى خواهى دعا سريع الاجابه را پرسيد كه آن كدام دعا است فرمود بگو:

به جاى كذا و كذا حاجت بخواهد.

اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظيمِ الْاَعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْكْرَمِ الْمَخْزوُنِ الْمَكْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبينَ الَّذى هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ نُورٍ وَ نُورٌ فى نُورٍ وَ نُورٌ عَلى كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضيئُ بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ وَ يُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَيْطانٍ مَريدٍ وَ كُلُّ جَبارٍ عَنيدٍ لا تَقِرُّبِهِ اَرْضٌ وَلايَقُومُ بِهِ سَمآءٌ وَ يَاْمَنُ بِهِ كُلُّ خآئِفٍ وَ يَبْطُلُ بِهِ سِحْرُ كُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْىُ كُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حاسِدٍ وَ يَتَصَدَّعُ لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ يَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حينَ يَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلا يَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَيْهِ سَبيلٌ وَ هُوَ اسْمُكَ الاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ الاَْجَلُّ النُّورُ الاَْكْبَرُ الَّذى سَمَّيْتَ بِهِ نَفْسَكَ وَاسْتَوَيْتَ بِهِ عَلى عَرْشِكَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَيْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَيْتِهِ وَاَسْئَلُكَ بِكَ وَ بِهِمْ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بى كَذا وَ كَذا

اگه میشه برا منم بخون که خدا حاجتمو بهم بده

آره عزیزم همون د تا دو رکعتی

حتما عزیزم چشم😘❤

انشالله حاجت روا بشی گل

آره عزیزم همون د تا دو رکعتی حتما عزیزم چشم😘❤ انشالله حاجت روا بشی گل

منکه اونو یه بار خوندم اما حاجتمو نداد.میشه بگی تو بعد از چند روز حاجتتو بهت داد؟و اینکه اون ۱۰۰تا اخر که یا الله یا الله میگی باید به حالت سجده اونو بگی من نمیتونستم که هم کف دستم رو زمین باشع و هم اون ذکر رو بگم چون با تسبیح میخواستم بخونم واسه تعداد

تقریبا😁 خیلی زود من حاجت گرفتم عزیزم بازم میخونم حتما برای حاجت شما دعا میکنم اگه لایق باشم عزیزم

خداروشکر که حاجت گرفتین گلم

ممنونم از لطفتون دوست عزیز، شاید نفستون حق بود و منم حاجت روا شدم

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
منکه اونو یه بار خوندم اما حاجتمو نداد.میشه بگی تو بعد از چند روز حاجتتو بهت داد؟و اینکه اون ۱۰۰تا ا ...

باید تو سجده ۱۰۰ بار یا الله بگی عزیزم

منم ۵ شنبه  میخونم 

من یک هفته اینا 

حتما به حاجتت میرسی عزیزم منم دعا میکنم انشالله ❤

اگه نا امید باشی که نمیشه باید از ته دلت بخدا توکل کنی