2777
2789
عنوان

گاهی چقدر هم جنسای خودمون...

466 بازدید | 26 پست

بچه ها شوهر من دو روزه یکی از مشتریاش که براش کار انجام داده(لطفا نپرسید شوهرم چیکارس چون اینجا آشنا زیاد هست)زنگش میزنه و سوالای چرت و مسخره میپرسه ازش ، چیزایی که ربطی به حرفه ی شوهرم نداره اصلا هرچی هم شوهرم میگه این تو حیطه کاری من نیس بازم میگه میخوام خودت بیای انجام بدی،حالا امشب پیام داده بود برو تو روبیکا برات پیام گذاشتم،شوهرم بهم گفت بازش نکن منم کنجکاو شدم رفتم فیلما را دیدم،کلی فیلم عاشقانه از دلتنگی و عشق و عاشقی واسه شوهرم فرستاده،تازه جالبه که خانمه یه خانم چهل و خرده ای ساله ی متاهله با دوتا بچه...و چقدر ما زنا میتونیم از همجنسای خودمون ضربه بخوریم.

دیروزم چندبار زنگ زده بود به شوهرم و اونم جوابشا نداده بود پیام گذاشته بود از دستم ناراحتی نکنه،حلالم کن اگه یوقت گفتی این کار کاره من نیست و من حرفی زدم ناراحت شدی ازم😔😔😔

خدایا خودت همه را به راه راست هدایت کن

وجدان ندارن خب

لجن بگیرین همچین ادمیو

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

اینا که چیزی نیست یکیو میشناسم به بهانه دوستی با زنه و من مریضم و بیماری فلان دارم به زنه نزدیک شد مخ شوهرشو بزنه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا خیلی امروز فکر کردم چی به سر مردم اومده

منم ی باردخترم مریض بودبستری تواتاقرچهارتاتخت بودن ب همراه مادراشون شوهرم میخواست بیادبرگه ای بده ب من چندبارگفت یاالله منم گفتم ب زن بغلیم مینادبیادتواونم بایه استین کوتاه وبدون روسری گفت خب بگوبیادشوهرم اومدبرگه رودادب من سرشم بالانیاوردمالااین داشت حرص میخوردمیگفت شوهرت همیشه اینجوره ب کسی نگاه نمیکنه؟ گفتم دلت میخواس نگات کنه؟ 

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛