2777
2789
عنوان

گاهی چقدر هم جنسای خودمون...

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 26 پست

درسته ادمهای خوب هم وجود دارن ولی تشخیصشون سخته . به هیچکی اعتماد نکن باور کن حتی خونواده خودمونم یه روزی به ادم ضربه میزنن  . من حتی به حیوونا هم اعتماد ندارم یه سری فیلم تو اینترنت هست ببین حیوونا چه بلایی سر ادمیزاد میارن دیگه دلت به حال هیچ موجودی نمیسوزه. 

واقعا خیلی امروز فکر کردم چی به سر مردم اومده

حیا عزیز. حیا که ازبین بره همه کار میکنی چه مرد چه زن

ببینید شما همینجا مثلا از پوشش و نوع رفتار خاصی بگید اکثرا گارد میگیرن که دوست داریم به کسی مربوط نیست شخصیه و فلان

اما غافل از اینکه همههههه رفتارهای در جامعه مثل زنجیر تحت تاثیر همن و نتیجه میشه اینی که می‌بینید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری شب راحت میخوابن واقعا

هیچی اصلا خدا و وجدان ندارن که اصلا اون دنیا رو این موردی که من گفتم قبول نداره میخواد از خدا بترسه؟ 

والاع من که از ترس همچین ادمایی دوست و اشنا و فامیل زیاد خونم راه نمیدم از خوشبم به کسی نمیگم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

درسته ادمهای خوب هم وجود دارن ولی تشخیصشون سخته . به هیچکی اعتماد نکن باور کن حتی خونواده خودمونم یه ...

من اتفاقا اصلا رو شوهرم و اطرافیانم حساس نیستم،دست خودمم نیس این موضوع ولی خب این چیزا را میبینم تو جامعه ناراحت میشم،نه برا شخص خودم یا شوهرم واسه اینکه چرا یه زن باید عفت و غرورش را زیر پا بذاره و انقد بندال بشه،چی به سرمون اومده

هیچی اصلا خدا و وجدان ندارن که اصلا اون دنیا رو این موردی که من گفتم قبول نداره میخواد از خدا بترسه؟ ...

باور میکنی من با اینکه  مجردم از همجنسام  میترسم من سالهاست با فامیل قطع رابطه کردم ادرسم رو به کسی نمیدم حتی شماره تلفنم رو به کسی نمیدم . اونقدر زنای بد زیاد شدن دیگه مردای بد به چشم نمیان 

حیا عزیز. حیا که ازبین بره همه کار میکنی چه مرد چه زن ببینید شما همینجا مثلا از پوشش و نوع رفتار خا ...

آخه یه چیز بگم؟من شوهرم اوایل عقد خیلی به حجابم گیر بود بعد اصلا دیگه واسش اهمیتی نداشت،بعد یبار علتش را که پرسیدم گفت چه زنای با حجابی که ندیدم که چادر تا تو چشماشون بود و شرم و حیا اصلاااا نداشتن،فهمیدم ذات آدم کاری به حجاب نداره

باور میکنی من با اینکه  مجردم از همجنسام  میترسم من سالهاست با فامیل قطع رابطه کردم ادرسم ...

واالاع حق داری من یه کارایی رو از یه ادمایی دیدم که تو جامعه سعی میکنیم همش بگیم بابا اینا هم میتونن زندگی سالم داشته باشن ولی بعد میری میبینی همینا چقدر گند زدن به زندگی مزدم 

نمونش خانومای مطلعقه، بچه های طلاق و... اینارو همه میگن میتونن سالم باشن و خوب زندگی کنن ولی یه چیزایی از یه سریاشون دیدم به خدا پشمام ریخته

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم با نامزدم رفتم بیرون یجا وایستاده بودیم دختره اومد تز بغلمون رد شد ی دیقه نشد برگشت اومد رو نیمکت رو ب رو ماشینمون نشست بعد چن دیقه ک راه افتادیم سرشو اورد بالا همچین نگاه میکرد میخواستم برم پارش کنم اخه مگ کوری نمیبینی من بغلش نشستم اونجوری کمین کردی 🤬

سلام همشهری

سلام‌اینجا حال خوب در جریانه🌈🌼

عکس فیلم  روزمرگی 📸

جواب ب سوالات شما ❓✅

مادرفرزندی👩‍👧‍👦

ایده غذا 🍝🫕🧅

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

🤗🤗🤗

https://eitaa.com/rozmarehamh

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره