پسرم بیست و هفت ماهشه، روزی یکی معمولا کیم میخوره، میدونم زیادش ضرر داره، ولی اینقد دوست داره و با شوق و ذوق میخوره و به به میکنه دلم نمیاد بهش ندم، اصلن زده هم نمیشه!!!! بچه های شما چقد مصرف دارن؟ ممنونم
برا دندون واین که آخر این موادای صنعتی معلوم نیست چیه و اینا میگم البته قندش هم زیاده خودم هی میوه آب میوه دوست دارم بخوره و مغز. ........الان صبح یه پارچ آب هویج گذاشتم یخجال دوروز بخوره روزی 1 لیوان لاقل البته همسرم و خودمم هستیم اما برا اون میگیرم نصف لیوان هم نخورد اما دوتا بستنی خورد
عزیزم بستنی اصلا مضر نیست، برعکس خیلی هم مفیده برای بچهها ، ولی واقعا زیادش هم خوب نیست، من بچه ندارم، ولی بچه های اطرافم رو دیدم که تقریبا در طول هفته نهایتش 2تا میخورن، یعنی براشون نمیخرن، تو هم بهتره توی یخچالت بستنی نگه نداری، یکی دوبار نبینه کم کم یادش میره، روزهایی که میخای بهش بدی فقط یکی بذار تو یخچال
خوشبحالتون کاش دختر منم میخورد به زور میشینم کنارش و گولش میزنم تا یه بستنی لیوانی رو بخوره اگه بزارم که خودش بخوره دو قاشق میخوره بقیه شو میشینه باهاش غذا درست میکنه میده عروسکلاش
دختر منم عاشق بستنیه اگه با من باشه تو هفته دو یا سه بار بهش بستنی میگیرم اما حرف تو کله ی باباش نمیره میگیره میریزه فریزر دخترم هم همچنان میخوره روزی یدونه رو شاخشه
قاصدک این یعنی دخترت روده هاش سرده، براش عسل و دارچین و یا زنجبیل درست کن و بهش بده، مغزها خرد کن و با عسل مخلوط کن و بهش بده، کلا هر چیزی که روده ها رو گرم نگه میداره بهش بده یه مدت، حداقل تا 1 سال، اینا ضرری هم ندارن