2777
2789
عنوان

لطفا بگین بچه هاتون چقد بستنی میخورن؟🍦🍦🍦

| مشاهده متن کامل بحث + 9206 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا دندون واین که آخر این موادای صنعتی معلوم نیست چیه و اینا میگم البته قندش هم زیاده خودم هی میوه آب میوه دوست دارم بخوره و مغز. ........الان صبح یه پارچ آب هویج گذاشتم یخجال دوروز بخوره روزی 1 لیوان لاقل البته همسرم و خودمم هستیم اما برا اون میگیرم نصف لیوان هم نخورد اما دوتا بستنی خورد
....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
عزیزم بستنی اصلا مضر نیست، برعکس خیلی هم مفیده برای بچه‌ها ، ولی واقعا زیادش هم خوب نیست، من بچه ندارم، ولی بچه های اطرافم رو دیدم که تقریبا در طول هفته نهایتش 2تا میخورن، یعنی براشون نمیخرن، تو هم بهتره توی یخچالت بستنی نگه نداری، یکی دوبار نبینه کم کم یادش میره، روزهایی که میخای بهش بدی فقط یکی بذار تو یخچال
کاش بچهای منم دوست داشت اصلا لب نمیزنه
سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
الهی بمیرم دهتر من عاشق بستنی طفلی همیشه میخواد ولی وقتی میخوره عفونت میکنه چیکارش کنم دوست دارم بگیرم بدون ترس بخوره
خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
خوشبحالتون کاش دختر منم میخورد به زور میشینم کنارش و گولش میزنم تا یه بستنی لیوانی رو بخوره اگه بزارم که خودش بخوره دو قاشق میخوره بقیه شو میشینه باهاش غذا درست میکنه میده عروسکلاش
قاصدک این یعنی دخترت روده هاش سرده، براش عسل و دارچین و یا زنجبیل درست کن و بهش بده، مغزها خرد کن و با عسل مخلوط کن و بهش بده، کلا هر چیزی که روده ها رو گرم نگه میداره بهش بده یه مدت، حداقل تا 1 سال، اینا ضرری هم ندارن