2777
2789
عنوان

حالم از دست این کارای شوهرم بد میشه

445 بازدید | 24 پست

انقدر راحت پولای زبون بسته رو‌خرج میکنه که دلم میخواد بزنمش

خدا شاهده بیشتر از پنجاه جفت کفش داره همه برند اورجینال و کفشای نوووعه نوووباز امشب رفتیم ی شام بخوریم اصلا دست خودش نیست باز رفت چهار ملیون داد یک جفت کفش خرید 😐😐😐

دوتا تیکه لباس مسخره تو خونه ای برا پسرم ک شش ماهشه خریده یک و خورده ای!!!داشتم سکته میکردم من همیشه خودم میرم خرید چیزای قیمت مناسب ولی قشنگ میخرم!!

بمنم اصرراار ک‌تو هم ستشو‌بخر میگم نمیخوام بابا ول کن ما بچه داریم باید پس انداز کنیم انقدر بریز بپاش الکی نکن انقدر زحمت میکشی پول در میاری اینجوری راحت به چوخ نده میگه بخر بابا راحت باش مگه چقدر زنده این 😐 یا ظهر رفته خرید بدون اینکه بمن بگه پنج تا ماهی بزرگ و‌کلی سینه مرغ اخه میخوایم چکار میمونه کهنه میشه هزار بار میگم بهش انقدر پول الکی خرج نکن 

یکجوری میوه میخره ک نصفش کپک میزنه 

واقعا باید چکار کنم که یکمی کمتر خرج کنه یا کنترل بشه مگه ادم جقدر نیاز داره بخوره و بپوشه!؟ شما بودین جای من چکار میکردین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی از زندگی لذت ببر خسیس بود الان وضعیتت خیلی بد بود 

نه بابا چرا افراط و‌تفریط 

سک‌حد وسط

چرا ادم باید انقدر بخره ک‌جا نداشته باشه بذاره مگه ما کی هستیم مگه کجا میریم ک‌انقدر‌تنوع کفش‌و‌لباس بخوایم !؟ 

عین شوهر من از بس تشرت و شلوار کفش و لباس میخره حالم بهم میخوره حالا خودمم لباس زیاد میخرم ولی اون دیگه شورشو در اورده هر شب میگه بیا بریم رستوران من نمیرم باز خودش تنها میره اونم همینو میگه مگه چقدر زنده ایم اولش منم خیلی حرص میخوردم اما الان میگم بدرک بزار بخره و بخوره تا خسته شه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
خیلی خوبه که واسه خودش و زندگیش ارزش قائله وقتی آدم داره باید خرج کنه خوب بپوشه خوب بگرده  من ...

انقدر دیگه؟ منم ادم خسیسی نیستم ولی اگر جای من بودی حرص میخوردی من میگم خرج بکنه ولی جمع کنه همون پول کفش رو‌بده دو‌گرم‌طلا بخره پس انداز کنه 

عین شوهر من از بس تشرت و شلوار کفش و لباس میخره حالم بهم میخوره حالا خودمم لباس زیاد میخرم ولی اون د ...

والا منم حرصم میگیره میگم چرا باید پولی ک‌میشه جمع کرد بعدا پیشرفت بهتری کرد رو‌بدی لته پته بپوشی

نه بابا چرا افراط و‌تفریط  سک‌حد وسط چرا ادم باید انقدر بخره ک‌جا نداشته باشه بذاره مگه ما کی ...

خیلی بهش گیر نده هی نه بگو بدتر دلش میخواد بخره . سعی کن ببریش به سمت خرید طلا فکر نکنم بدش بیاد برات طلا بخره اسم پس انداز نیار بگو‌دوست داری