2777
2789
عنوان

مقایسه دوران عقدم با جاریم

742 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من و جاریم با فاصله دو هفته عقد کردیم . اول ایشون رو عقد کردن. اونا دوست بودن با هم چند سال ولی ما سنتی ازدواج کردیم. اونا بعد از هفت ماه رفتن خونشون ولی ما فعلا نمی‌تونیم بریم. چون همسرم پول ندارن. حالا این خانم همش به من تیکه میندازه که شما چرا نمیرید؟؟؟ دوران عقد خوبه کوتاه باشه!!! و از این جور حرفا میزنه همش.

البته این که زود رفتن سر خونشون واسه این بود که دختره شهرستانی هست و برادر همسرم حوصله نداشت همش رفت و آمد کنه.

حالا بنظرتون وقتی از این حرفا میزنه چی جوابش رو بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من که مشکلی ندارم، دارم از این دوران لذت میبرم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ایندفعه سوالشو با سوال جواب بده . بگو برای شما فرقی داره ؟ آیا تاثیری تو زندگیتون میذاره ؟ یا مثلا بگو برام جالبه علت سوالتو بدونم ؟ 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

باریکلا به توانایی و اراده همسرش ک تونسته زود زندگیشو جمع کنه

شمام لازم نیست حتما چیز خاصی بگین

یه جمله بگین شرایط آدما متفاوته کافیه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه نصیحت خواهرااانه،

فقط دوری و دوستی ,

صبح به صبح از خواب که بیدار میشی اینو ۱۰ بار تکرار کن تا یادت نره ،

دوری و دوستی 

دوری و دوستی 

اینجور چیزارو بگو حالا با همسرم مشورت میکنیم ببینیم چی پیش میاد ،نه بهش بی احترامی کردی نه اجازه میدی دوباره بگه 

میتونین بگین 

اره وقتی از قبل باهم بوده باشیم و دوران خوشمونو گذرونده باشیم اره ، اما ما تازه داریم از دوران خوشمون استفاده میبریم و لحظات تازمونو باهم میگذرونیم🤭 

گذروندیم میریم فاز دوم

یه نفر بهم گفت اگر دفعه بعد از این حرفا زد بهش بگو : آخه ما سنتی ازدواج کردیم به زمان نیاز داریم تا ...

نه این چه حرفیه. فکر میکنه باهم مشکل و اختلاف دارین تو دلش خوشحال میشه.

اونا از شما سنی چقد بزرگترن؟ مثلا اگه داداشش بزرگتره بگو فلانی بزرگتر بود باید زودتر میرفتی سر خونت