2777
2789
عنوان

یه تذکر که لطفا همه بخونند مخصوصا اونایی که واحد هاشون کنار همه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مگه زندانه خونه خودشه ها 

شما تجربه نکردی

بوش کل ساختمون رو میگیره ماگفتیم زنگ می‌زنیم پلیس جمعش کردن

اونم نه سیگار 

مواد 

من خودم بوی سیگار بهم بخوره حالم به حدی بد میشه که بیمارستانی میشم 

خدا خیرش بده همسایه طبقه بالاییمونو 

2 ساله اومده هیچ اذیت وازاری ازشون ندیدم برعکس قبلیه دهنمونو سرویس کرد 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نصف شب حموم نرید

وای ما لوله های ساختمون یه جوریه طبقه بالا آب باز میکنن صداش توی خونه ما هم میاد😐

بعد یه وقتایی نصفه شب دو ساعت اون آبو باز میزارن آدم میخواد خودشو بکشه😂

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

مورد اول یاد یه بنده خدایی افتادم

من. چون خودم وبلاگ دارم اتفاقی تو بروز شده ها 

وبلاگ آقایی دیدم که از این موضوع گله داشت شدید ..

که حقم داشت ، نوشته بود نمی دونم چیکار کنم حتی نمی تونم بهشون بگم 

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
وای ما لوله های ساختمون یه جوریه طبقه بالا آب باز میکنن صداش توی خونه ما هم میاد😐 بعد یه وقتایی نص ...

وای من اتاقم جوریه کسی بره حموم یا بره بالا پشت بوم صدای حرف زدنشون هم تو اتاق منه

واقعا آزار میده؟ خونه ما نصفه شب فشار آب خوب میشه.. من خیلی پیش اومده شب دوش گرفتم... فکر نمی‌کرد ...

بعضی خونه ها بله

اگه طبقه بالایی تون صدای لوله آب شون واسه شما اذیت نمیکنه پس مشکلی نیست

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

آشغالارو دوهفته نزارید در واحد جمع بشه بعد بندازین

در واحد زباله دونی‌نیست🤭

کفش و دمپایی رو ول نکنید تو پله ها

شاید یه روز برق بره یکی بخواد بره سرکار تو تاریکی از پله ها میاد میخوره زمین

ساعت ۹ به بعد کارای فنی انجام ندین  چمیدونم میخ نزنید به دیوار ، تخت برش ندین ، موتور روشن نکن ...

دقیقا

یه همسایه تو کوچه داریم هر شب ساعت ۲ ماشینش رو روشن میکنه که باتری خالی نکنه 

بعد هم با موتورش میره سرکار

سروصدای بچه هاتون اقلا بین ساعت 1تا4ظهرنیادمردم استراحت میکنن 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸