2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نeدa  a 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ممنون دوست عزیز

فدای شما

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دوست عزیزم تویه تایپیک گفته بودین قولیک اسید ۵خوردید توبارداری درسته،؟

سلام

وقتتون به نیکی

بله دوست عزیز من سه ماه قبل از بارداری و سی و هشت هفته بارداری رو اسید فولیک 5خوردم

و ی دختر بشدت باهوش دارم

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
سلام وقتتون به نیکی بله دوست عزیز من سه ماه قبل از بارداری و سی و هشت هفته بارداری رو اسید فولیک 5 ...

عزیزم ممنون ازجوابتون،خداحفظش کنه انشاالله🙏🏻 میشه لطفا بگید دلیل شماچی بودفولیک اسید ۵میلی خوردیدواین که دخترتون ازلحاظ شیطونی و این چیزاهم خوبه انشاالله؟

عزیزم ممنون ازجوابتون،خداحفظش کنه انشاالله🙏🏻 میشه لطفا بگید دلیل شماچی بودفولیک اسید ۵میلی خوردیدو ...

عزیزم من مشکل ژنتیکی دارم هم ترومبو هستم و هم اسید فولیک تو بدنم می‌شکنه

خدارو شکر دخترم نرماله

فقط تنها مشکل ما دیر صحبت کردن دخترم بود که دلیلش فیلمهای زبان اصلی بود که میدید 

از بهره هوشی بالایی برخورداره

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار