2777
2789
عنوان

ختم قرآن به نیت شهدای کربلا😍 حاجت دهی صد درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 89 پست
سلام عزیزم میتونی جز  ۲۸  رو  بخونی،   قبل  از شما  یکی دیگه برداشت &n ...

عزیزم بک جز قران بگو بخونم

فقط وقتشم بگو بهم

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جز ۹ رو کسی بر نداشته من میخونم ترو خدا دعا کنید برا خواب پسرم دکترم بردم گفت راهی جز صبر نداری 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
اگه جز ۹ رو کسی بر نداشته من میخونم ترو خدا دعا کنید برا خواب پسرم دکترم بردم گفت راهی جز صبر نداری& ...

الهی  خیلی سخته  انشالله  به زودی  خوب بشه  خودمم بچه کوچیک دارم میدونم چقدر اذیت میشی،  جز  ۹ مال شما التماس دعا عزیزم😍😘

نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار
الهی  خیلی سخته  انشالله  به زودی  خوب بشه  خودمم بچه کوچیک دارم میدو ...

محتاجیم به دعا ترو خدا برا سلامتی و خوابش دعا کن هم من خیلی اذیتم هم خودش😥🥺

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤