2777
2789
عنوان

ختم قرآن به نیت شهدای کربلا😍 حاجت دهی صد درصد

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 89 پست
عزیزم بک جز قران بگو بخونم فقط وقتشم بگو بهم

جز  ۲۸ که از قبل مال شما بود   جز  ۱۱ هم با شما  باشه  طلا 😍😘

نااميد از دَر رحمت بكجا بايد رفت؟يا رَب ازهر چهِ خطا رفت؛ هزار استغفار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ایرادی نداره یک ختم کامل میخونم .  الهی حاجت روایی همه دوستان .  التماس دعا دارم برا ...

سلام گلم میشه موقع شروع ختم به نیت منم دعا کنین ؟ اسمم فاطمه . منم براتون یه دور تسبیح صلوات میفرستم ان شاء الله حاجت روا شین .🌹🌱

یا علی (ع) ❤️                                                                   

ممنونم گلم 🌹. جزء ۱۶ و ۲۱ و ۱۸ رو هم اگه کسی نگرفته من میخونم

۱۵، ۱۶،  ۲۱  با  شما  باشه  عزیزدلم   انشالله  حاجت روا  بری  کربلا 😍🙏💫😘🫶

گلم  جز  ۱۲  با  شما  التماس دعا نفس😘💫🙏

چشم ممنون التماس دعا برا رسیدن من و عشقم ایمان دعا کنید

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
چشمم اذیت میشه همه کامنتها رو بخونم خودت یه جز بگو‌بخونم به نیت رها شدنم در سلامت و ارامش 

عزیزدلم تموم شد همش  انشالله سری بعد مطمئن باش  شما  همین که گفتی  شریک شدی توی ثوابش

عزیزم چی مونده؟ لطفا به منم یدونه بگو

نفس  تموم شد  همین که گفتی  انگار  شریک شدی  التماس دعا گلم😘💫