2777
2789
عنوان

اونایی ک تجربی میخونن یا میخوان برن تجربی بیاینن

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 75 پست

من وقتی ورودی دهم بودم زیست و تا فصل پنج قشنگ مفهومی خوندم تا عید راحت بودم فقط تست میزدم دقت داشته باش حفظ نکردم فقط مفهومی خوندم درسنامه خوندم تست زدم ریاضی یکی دو فصل خوندم فیزیک هم یکی دو فصل خوندم شیمی نه صفحه خوندم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
شیمی فصل اولش آسونه فصل دومش بیشتر حفظیه ولی فصل سومش سخت تمرین شیمی کل ۳ سال هستش این فصل ۳ رتبه ها ...

اوه چ جالب نمیدونستم.. مرسی عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی فصل اولش آسونه فصل دومش بیشتر حفظیه ولی فصل سومش سخت تمرین شیمی کل ۳ سال هستش این فصل ۳ رتبه ها ...

دیگه نه در این حد😐 محلولا مهمه ولی شیمی دوازدهم نصف کنکور

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
باشه ممنونم❤

قربونت برا  شروع کتاب خیلی سبزو میکرو گاج بزن تستای اشتباهت علامت بزن آخر هر هفته مرور کن اگ باز سوال داشتی بپرس خوشحال میشم کمکت کنم موفق باشی 

الان تنها هدفم تو زندگی اینه ک بصورت واقعی شاد باشم 🦦
بنظرم برا دهم پیش خوانی نیاز نیست این تابستونو استراحت کن چون باید تابستونای بعدی رو درس بخونی  ...

اخه میخام اشنا باشم با درسا نمیخام افت کنم تو دبیرستان.. اره استراحتم میکنم کلاس زبانم میرم زیاد نمیخام فشار بیارم ب خودم نهایتا روزی 2 یا 3 ساعت

اللهم عجل لولیک الفرج✨

ببین مشکل همینجاس فک میکنیم هیجی بلد نیسیم واسه همین تست نمیزنیم  میدونم تو هم نخوندی ولی خودت ...

باشه حتما انجام میدم خیلیییی ممنونن

از کی شروع کنم ب پیشخوانی؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

اخه میخام اشنا باشم با درسا نمیخام افت کنم تو دبیرستان.. اره استراحتم میکنم کلاس زبانم میرم زیاد نمی ...

خب زیست رو بخون و با ریاضی یا شیمی

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
من وقتی ورودی دهم بودم زیست و تا فصل پنج قشنگ مفهومی خوندم تا عید راحت بودم فقط تست میزدم دقت داشته ...

چه خوب خوشبحالت ک تونستی.. اره خودمم کلا با حفظ کردن مشکل دارم.. ببخشید میشه بگی معدل دهمت چند شد؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

چی داره مگه دوازدهم فصل ۱ و ۲ سخت هستن ولی به اندازه محلول نیست  فصل ۳و۴ دوازدهم که خوراکه&nbs ...

اتفاقا فصل سوم دهم چی داره؟ شاید مستقیم ازش یه سوال بیاد بقیش با دوازدهم ترکیبی میاد همون دوازدهمی که میگی کم کم نصف بیشتر سوالات شیمی کنکور 

چه خوب خوشبحالت ک تونستی.. اره خودمم کلا با حفظ کردن مشکل دارم.. ببخشید میشه بگی معدل دهمت چند شد؟

۱۹.۹۶

قربونت برا  شروع کتاب خیلی سبزو میکرو گاج بزن تستای اشتباهت علامت بزن آخر هر هفته مرور کن اگ با ...

اره خودمم تعریفشونو زیاد شنیدم.. مرسی عزیزمم باشه حتما❤

خودتون دانش اموزین؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨