2777
2789

امسال میرم دهم تجربی

ب نظرتون چ کتابایی رو پیشخوانی کنم؟ از کی شروع کنم؟ و اینکه چجوری بخونم یعنی مثل تایم مدرسه حفظ کنم و یاد بگیرم یا فقط روخوانی؟

میشه راهنماییم کنینن هرچی میدونین در این مورد بگین لطفا

اللهم عجل لولیک الفرج✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهم کلا آسونه  زیست بخون  و عمومی  چون فیزیک و شیمی و ریاضی نیاز به معلمه

مرسی. اخه میگن عمومیارو تو تایم مدرسه وقت میشه سبکه.. من شیمیو ی نگا انداختم تقریبا متوجه میشدم ینی اگه پیشخوانی کنم مشکل پیش میاد برم؟

اللهم عجل لولیک الفرج✨

ببین از همون اولش تست زیاد بزن تجربی رشته ای نیس با حفظ کردن بفهمی باید تست بزنی تا بفهمی بیشتر وقتت ...

اخه هنوز ک درسارو یاد نگرفتم ک تست بزنمم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

مرسی. اخه میگن عمومیارو تو تایم مدرسه وقت میشه سبکه.. من شیمیو ی نگا انداختم تقریبا متوجه میشدم ینی ...

شیمی فصل اولش آسونه فصل دومش بیشتر حفظیه ولی فصل سومش سخت تمرین شیمی کل ۳ سال هستش این فصل ۳ رتبه های پزشکی دارو سازی دندون پزشکی را مشخص می‌کنه 

بنظرم برا دهم پیش خوانی نیاز نیست این تابستونو استراحت کن چون باید تابستونای بعدی رو درس بخونی 

موقع تدریس معلم همزمان با اون بخون مبحثو (در حد یادگیری) و تست بزن و تستارو بررسی کن همین کافیه

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤
اخه هنوز ک درسارو یاد نگرفتم ک تست بزنمم

ببین مشکل همینجاس فک میکنیم هیجی بلد نیسیم واسه همین تست نمیزنیم 

میدونم تو هم نخوندی ولی خودت پیشخانی کن بعد تست بزن و خوب تحلیلش کن اونوقت میبینی چقد پیشرفت کردی و چقد به تسلط رسیدی