2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی مامان های تجربه دار

210 بازدید | 22 پست

دوستان من می‌خوام سیسمونی بخرم

لطفا اگر تجربه ای دارید که چه چیزی نیاز صد در صد هست بخرم و جنس عالی بخرم

چه چیزی نیاز نیست اصلا نخرم

یا این که تجربه ای در جنس و مارک لوازم دارید لطفاً بگید

منم لایک پلیز

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇

من را نیز لایک بفرمایید

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا، وسایل گرون نخر چون خیلی استفاده نمیشن، برا من کریر خیلی خوب بود ولی مثلا کالسکه و صندلی ماشین، به دردم نخورد،اصلا بچه م توشون نمینشست

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️
کلا، وسایل گرون نخر چون خیلی استفاده نمیشن، برا من کریر خیلی خوب بود ولی مثلا کالسکه و صندلی ماشین، ...

برای هرکس یه چیزی استفاده میشه بستگی ب بچه داره 

برا من صندلی ماشین واجب هست هرروز توشه 

ولی صندلی غذا یک دیقه هم نمیشینه 

عزیزم مارک دلیجان نخر واقعا بدردنخوره یه مارک خارجی با کیفیت پیدا کن مخصوصا برا کالسکه

سرنوشت بد نوشت ...

ماشین لباسشویی بچه حتمااا بگیر ک لازمت میشه 

کالسکه نداشتم اصلا احساس نیاز نداشتم عوض دوچرخه حفاظت دار داشتم ک پسرمو تز پنج ماهگی توش نشوندم الان دو سالشه استفاده میکنم تااااا بزرگ بشه 

دستمال نخی بزرگ سه تا بگیر 

دستمال کوچک بگیر 5.6 تا برا پاک کردن استفراغ بچه 

شیشه کوچک بگیر حتما بزرگ خیلی لازم نمیشه 

برا ظهورش صلوات
برای هرکس یه چیزی استفاده میشه بستگی ب بچه داره  برا من صندلی ماشین واجب هست هرروز توشه  ...

آره، گفتم که...برای من اینطوری بود،دلیجان خوبه که...من دلیجان خریدم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

فقط اینو بهت بگم اسباب بازی خیلییی کم بخر.بعدن با خودش میری بازار ایراد میگیره میخری

منم دو سه تا بیشتر نخریدم

بیشتر پیراهن شلوار تک بردار برا تو خونه.ست خیلی چیزاش به درد نمیخوره.

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

ماشین لباسشویی بچه حتمااا بگیر ک لازمت میشه  کالسکه نداشتم اصلا احساس نیاز نداشتم عوض دوچرخه ح ...

گهواره نیازم نشد روروئک حتما بگیر سعی کن اونی ک جلوش خیلی بازی و صدا داره بگیری 

زیر دکمه ای هم حتما بگیر یه چند تا

برا ظهورش صلوات

بادی میخری با جلو دکمه دار وشلوار جعبه ای اینا به دردنمیخورن پتو نازک کلفت.جوراب دستکش .فلاکس فقط ناخن گیر نه ست کامل اینا یه شامپو اکتیو بچه خوبه برا سوختگی پای بچه کرمQvعالی ولی گرون کلاه دوتا .حوله سفید ساده .بعدش دنیا اومد هرچیزی که لازمت شد بخر رورک میگن استفاده نکنین شاید بچه تو لازم داشته باشه من کالسکه دو زیاد استفاده کردم برا اولی برا دومی فقط یکبار تخت هم اگه جا نداری نخر زود چون ۳ ساله اس میچسبه به من میخوابه روتخت هم جن ها میخوابن تختم میخری بزرگسال بخر نوجوان اینا هم کوچیک ۳ سال بشه پاهاش میرسه به کمدش