2777
2789

خسته شدم 

خیسسسسسسسته شدم 

نمیدونم چرا چراااا زندگی هیچوقت اسون نمیشه درحالیکه همیشه دوییدم تلاش کردم سعی کردم با چالشاش معما گونه رفتار کنم بجای ناله و زاری 

هسچوقت ازون دخترایی نبودم ک بگم اره دنیا همینه و نمیدونم من کاری نمیکنم چون تهش ناعدالتیه 

با اینک بود ، واقعا ناعدالتی بود ، برا ی بچه تو هفت هشت سالگیش تاااا بعدش واقعا ناعدالتی بود 

اینهمه بی پناهی ترس بی تکیه گاهیی واااقعا عادلانه نبود 

همیشه درس خوندم کار کردم سنگ صبور مامانم بودم ابزار تخلیه دردلا و کتکا و عصبانی شدنای مامانم از دست بابام بودم ، بخاطر اوضاع خانواده تو مدرسه انگشت نما بودم، از پدرم هییییچ عشقی ندیدم ولی همش سعی کردم دوستم داشته باشه ، همیشه التماس مامان بابامو کردم ک خونمون فقط یخورده شکل خونه باشه یخورده با میدون جنگ فرق کنه ،بخندم ،خونه ر شاد نگه دارم ، فوی باشم 

خسته شدم بخدا خسته شدم بخداااا خسته شدم

از تحقیر از توهین از بی ادبی از دعوا از ناامنی از خونه بیرون پرت شدن از بیپناهی از ترسیدن از همه چی 

بدم میاد ک درد دل کنم ولی میدونین همه ادما یوختایی تنها میشن و ب دوست نیاز دارن 

میشه دوستم باشین ؟

میشه بهم بگین ک اینا میگذره؟

بهم بگین ک این روزا تموم میشن؟

بگین ک بلاخره یروژی این رنگی نیست؟

میشه یکی یخورده باهام حرف بزنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هممون به نحوی کم و بیش این چیزارو تجربه کردیم 

خونه ی بابات دست خودت نبوده 

اما آینده ات دست خودته 

فقط میدونم راه نجاتت اینه که خسته نشی و ادامه بدی 

درس بخون کار کن پس انداز کن 

مراقب خودت باش 

خیلیییییی مهمه که خودتو بیش از اندازه قاطی دعوا و بحث های مامان باباها نکن 

اونا به هم و اخلاقای هم عادت کردن وگرنه دو برابر سن تو رو دارن باید بلد باشن زندگی رو آروم کنن 

تو فقققققططططططط فکر خودت باش 

وخواااااهشا برای فرار از خونه ی پدری فکر ازدواج نباش 

خواستی ازدواج کنی چشمهاتو باااازززززز کن 

همیشه برای رفتن از خونه ی پدری میشه ازدواج کرد اما بدون فرار از خونه ی شوهر آسون نیست 

سوره ی والعصر هم زیاد بخون باعث آرامش میشه 

و از خدا میخوام از جایی که گمان نمیکنی درهای خوشبختی و آرامش رو بهت باز کنه 💗

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
کی ؟ کی تموم میشه؟

تا وقتی به قله نرسی به سرازیری دست پیدا نمیکنی 

پس همچنان صبور باش و تلاش کن 

امیدوارم به زودی زود گشایشی تو زندگیت ابجاد بشه و دلت شاد بشه 

😊❤️😊
هممون به نحوی کم و بیش این چیزارو تجربه کردیم  خونه ی بابات دست خودت نبوده  اما آینده ات ...

بابام بزور میخواد اژدولجم بده 

دارم کم میارم 

خسته سدن 

میترسم 

خیلی میترسم 

بابام بزور میخواد اژدولجم بده  دارم کم میارم  خسته سدن  میترسم  خیلی میترسم& ...

به زور نداریم نهایت میخواد کتک بزنه و دعوا راه بندازه بزار بزنه اما تن نده

مگر اینکه واقعا طرف مناسب باشه 

قشنگ چشم و گوشتو باز کن ببین طرف کی هست کی نیست یه آشنایی کسی بسپر بره تحقیق از اخلاقاش و خلق و خوش و خانواده اش

به زور نداریم نهایت میخواد کتک بزنه و دعوا راه بندازه بزار بزنه اما تن نده  مگر اینکه واقعا طر ...

نیمخوام ثنمیخوام ازدولج کنم 

نیمخوام 

نمیتمنم الان 

با خودم با ترسام با اینده ام با دانشگاه نرفته ام با دلم درگیرم 

کتک ک نمیترسم 

ولی نیمزتره برم دانشگاه 

هرسال همینکارو میکنه 

میگ تا ازدولج نکردی نمیشه بری 

از خونه بیرونم میکنه 

من همش میرفتم خونه حاله ام ولی پسرش واقعا بزرگ شده و یجوریه رفتارش دیگ نمیتونم برم 

کاش بمیرم 

خواستگارت کیه 

آدم حسابیه؟اجازه میده بعد ازدواج درس بخونی و کار کنی؟‌

تو الان خونه باباتی خب نمیتونی تکون بخوری شاید باهاش ازدواج کنی بتونی به هرچی میخوای برسی بشرط اینکه طرف آدم حسابی باشه  

خواستگارت کیه  آدم حسابیه؟اجازه میده بعد ازدواج درس بخونی و کار کنی؟‌ تو الان خونه باباتی خب ...

همهخواستگارام هم فکرای بابام هستن 

ادمایی ک عقیده شون اینه باید زنو تو بقچه بپیچن بزارن کنج خونه 

ادمایی ک فک میکنن اگر تا چهار تا زن بگیرن دین بهشون اجازه داده و اشکالی نداره 

ادمایی ک حق ی خانم نمیدونن حودش تصمیم بگیره 

ادمایی ک وقتی باهاشون از ملاکاشون حرف میزنی میگن تمکین ، تسلیم ، حیا(حیا از نظر و تعریف خودشون) 

خواستگارت کیه  آدم حسابیه؟اجازه میده بعد ازدواج درس بخونی و کار کنی؟‌ تو الان خونه باباتی خب ...

دارم برا همه ارزوهام گریه میکنم 

برا همه هدفام 

من انقد قشنگ ریاضی درس نیدم (ریاصیدخصوصی درس میدم ) 

انقد شاگزدامو دوس دارم 

همش فک میکنم یروز میشم ی زن بین مایون ها زنی ک حقشون بود ولی زورشون نرسید ب هدفاشون برسن 

دارم برا همه ارزوهام گریه میکنم  برا همه هدفام  من انقد قشنگ ریاضی درس نیدم (ریاصید ...

عزیزم 💔💔💔

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم 💔💔💔

خانم 

شما ک تجربه کردین 

این روزا رو ذروندین 

بهم بگین 

من بدیخت نمیشم مگه نه؟

من حیف نمیشم 

مگ نه؟

خدایی ک به من این استعدادهارو داد ازم نمیگیره 

مگ نه؟

خانم مگه نههههه؟

💔

پس فعلا صبر کن  ازدواج نکن  از دعوا و اینا هم نترس  امیدوارم خیلی زود خدا کمکت کنه& ...

بخدا از داد و دعوا نمیترسم 

میترسم ها 

ینی گریه ام میگیره یا انگار تنم میلرزه ولی تسلیم نمیشم 

ازینک ازخ ونه بیرون بسم خیلی میترسم 

از بیپناهی خیلی میترسم 

از آوارگی خیلی میترسم 

اه 

من زورم به هیچی این روزا نمیرسه