2777
2789
عنوان

دیابت

50 بازدید | 5 پست

من خیلی دستشویی میرم وآب زیاد میخورم واینکه لاغری نیستم اتفاقا چاقم  همچنین  پدرم و مادر ،مادرم هم دیابت داره و ۶ ماه پیش تست قند تو خونه دادم ۹۵ بود و سنمم ۱۷ است چقدر  احتمال داره دیابت داشته باشم دکتر رفتم گفت احتمالا دیابت داری  ازمایش نوشت خیلی نگرانم🥺

استرس خودش یکی از عوامل بالا رفتن قند 

اره دکتر هم گفت خیلی استرس داری اتفاقا آخه از بچگی همیشه از این بیماری میترسیدم وقتی پدرم رو میدیدم چجور تست میگرفت وحشت داشتم🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دکتر هم گفت خیلی استرس داری اتفاقا آخه از بچگی همیشه از این بیماری میترسیدم وقتی پدرم رو میدیدم ...

نگران نباش سعی کن رژیم غذایی مناسب داشته باشی،ورزش بکنی برو انجمن گابریک اونا خیلی کمک و راهنمایی میکنن 

نگران نباش.....بارعایت کردن درست میشه....خواهرشوهرم خیلی زیاددستشویی میره امانه قندداره نه فشارخون،پس زودقضاوت نکن

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه