2777
2789

از این کیسه ها داده برا پسرا که تو التشون بذاریم تو پوشک

جیش کنه ولی نمیمونه همش میفته که

اییو چیکارش کنم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

ببین قوطی بگیر بعد که شیرش میدی یکم سر پاش کن جیش میکنه اون کیسه ها رو دکترا خیلی قبول ندارند

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین قوطی بگیر بعد که شیرش میدی یکم سر پاش کن جیش میکنه اون کیسه ها رو دکترا خیلی قبول ندارند

قوطیم داده

پس تو قوطی هتره؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

قشنگ با اب جوشیده و صابون میشوریش

بعد میچسبونی

یه دو دقه تو حموم بمون جیش میکنه

بعد شیرش ازمایش رو بگیر

تو پوشک نزار کثیف میشه نمونه خراب میشه

حسین جان؛پسرانت همگی نام علی بنهادی….جان عالم به فدای دل بابایی تو❤️
باید درست بچسبونی و هر مثلا ی ربع چک کنیش  نوزادتون چند ماهه است؟

دوماه و نیمشه

کجا بچسبونم

قشنگ با اب جوشیده و صابون میشوریش بعد میچسبونی یه دو دقه تو حموم بمون جیش میکنه بعد شیرش ازمایش ر ...

اهان باشه

قوطیم داده قوطی بهتر نی؟

قوطیم داده پس تو قوطی هتره؟

بله اونا رو یادم نیست دکتر پسرام جرامیگفت خیلی قبول ندارند

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بازش بزار وآماده باش بمون هرموقع جیش کرد سریع بگیرزیرش اگه هم ازون کیسه هامیزاری شلواروپوشک نپوشون ...

اهان باشه

وایی یاد دخترم افتادم ماهی یه بار آزمایش چندماهشه ؟

دو ماهو نیم😥