2777
2789
عنوان

مهمون داریم مامانم مریضههههه

179 بازدید | 11 پست

حال ندارم از اتاقم برم بیرون پذیرایی کنم..

رفیق بابامه تو اتاق بابام در حال صحبتن

چایی بسه بدم داداشم ببره؟

حوصله میوه شستن و بشقاب چیدن ندارم

همون چایی بسه؟ زشت نیس؟

شربتم حوصلشو ندارم درست کنم

😂😂😂

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

یه میوه هم ببر دختر خوب

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه میوه هم ببر دختر خوب

نه حال حوصله میوه شستن ندارم

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

پاشو برو پذیرایی کن مامانت دختر بزرگ کرده برا چی پس 

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

پاشو برو پذیرایی کن مامانت دختر بزرگ کرده برا چی پس 

کلا مهمون نواز نیستم من😂

زشته عزیزم.بخاطر آبروی پدرت پذیرایی کنین از مهمونش یک شبه دیگه.هرشب که نمیاد اون بنده خدا

چشم

چشمت بی بلا.دستت هم درد نکنه 

سرت درد نکنه عزیزمم🥲

کلا مهمون نواز نیستم من😂

😂😂😆

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲