2777
2789
عنوان

عجیب ترین موضوعی که تو نی نی سایت دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 10229 بازدید | 264 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه با زودپز 

پلوپز که دنبال پریز میگشتن ،دم توالت عمومی زده بود برق

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

اه  اقدس ...

غلام نصاب

ولی تاپیک عجیب برام اونهایی هستند میان از دوست پسراشون میگن که وارد رابطه شدیم الان حامله داریم چیکار کنم .

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
اه  اقدس ... غلام نصاب     ولی تاپیک عجیب برام اونهایی هستند میان از دوست پسرا ...

خانمی که میگفت،شوهرش بچه نمیخواد بعد رابطه اسپرم همسرشوباسرنگ تزریق کرده حامله شده

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
جیش چرخشی شوشو

تصور میکردم شلنگه میچرخونه ومیجیشه ب اون زندگی

نگوووو

اره صددرصد باید یادت باشه چون کاربرقدیمی هستی

نگوووو

وقیح،یادته چه لرزه ای ب جون نی نی سایتی هاانداخته بود