2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشه مگه من تو برناممه ۳۰سالگی برم کلاس طراحی و نقاشی😂

من خیلی طراحی رو دوست دارم ولی موقعیتش پیش نیومده بود برام 

امسال دیگه گفتم صد در صد میرم زود رفتم ثبت نام کردم خودمو تو عمل انجام شده قرار دادم

آخه انگاری خیلی بچه ان 😅😅 کاری بهشون ندارما ولی خب راحت نیستم 

❤️🌱
من خیلی طراحی رو دوست دارم ولی موقعیتش پیش نیومده بود برام  امسال دیگه گفتم صد در صد میرم زود ...

شما فکر کن کلاس خصوصیه خودتی و مربی.البته اگه نربی به خاطر سن اونا سطح کلاسو پایین نیاورد.اگه اینطور بود که عوضش کن

شما فکر کن کلاس خصوصیه خودتی و مربی.البته اگه نربی به خاطر سن اونا سطح کلاسو پایین نیاورد.اگه اینطور ...

چون هزینه یه ماهو دادم باید برم اگه راضی نبودم عوضش میکنم

❤️🌱

خواهری هستی ازت سوال بپرسم تویک تاپیکی راجب دکتر حرف زدید خاستم ببینم اگ یزد هستی دکتر کریم زاده کسای ک شوهر ندارن مثلن من مطلقه ام خب ولی مشکل نازایی دارم کیست دارم چسپندگی دارم برم پیشش قبول میکنه یا فقط واسه بچه باس رفت پیشش ...و ایا شماره ای از مطب یا جایی ک نوبت میدن دارید بدید بزنگم مرسی خواهری

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خواهری هستی ازت سوال بپرسم تویک تاپیکی راجب دکتر حرف زدید خاستم ببینم اگ یزد هستی دکتر کریم زاده کسا ...

بله قبول میکنن چون دیده بودم که حتی بیمار  مجرد هم داشتن که پلی کیستینگ بودن و مشکلات دیگه داشتن 

در حال حاضر دکتر از شنبه تا چهارشنبه از صبح تا ظهر میان مطب و برا نوبت حضوری باید ۷ صبح برید بیمارستان مادر طبقه پایین

اینم شماره تماس

03533182305

❤️🌱
بله قبول میکنن چون دیده بودم که حتی بیمار  مجرد هم داشتن که پلی کیستینگ بودن و مشکلات دیگه داشت ...

نوبت تلفنی میده؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
نه عزیزم

کریم زاده ت مطبم میشینه یا فقط ت بیمارستان مادر میشینه؟ببین اون تماس پس واسه چیه گداشتید اگ نوبت تلفنی نمیده پس تماس چیه مثلن بزنگیم چی بگیم؟

کریم زاده ت مطبم میشینه یا فقط ت بیمارستان مادر میشینه؟ببین اون تماس پس واسه چیه گداشتید اگ نوبت تلف ...

مطبشون همون بیمارستان مادره که صبح تا ظهر میان

برا اطلاعات بیشتر اگه سوالی داری زنگ بزن بپرس

❤️🌱