2777
2789

خودم یادم نمیاد .. ولی خیلی زیاد پیش اومده برام 

یکیش رسیدن به یکی از بزرگترین ارزوهام بود 🤍 

بگید تا منم کم یادم بیاد و باهاتون درمیون بذارم 😍

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             

یکیش همین الان یادم اومد ... توی سخت ترین مرحله ی زندگیم بودم .. به حدی خبری که بهم رسیده بود بد بود که نمیتونستم نفس بکشم به زور دم و بازدم میکردم یک هفته ی تمام 

یهو یه مدیتیشنی رو دیدم . قبلش اصلا مدیتیشن نکرده بودم .. مدیتیشن تسلیم ... یه جاییش باید دستامو میبردم بالا و میگفتم تسلیم ... نگم از شدت ارامشی که بهم تزریق شد بعدش .. نگم چطور حثور خدا رو تو تک تک سلولهای بدنم حس کردم 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه وجود قشنگ و دوست داشتنی خدا رو حس میکنم تنها رفیق واقعی همه آدما خداست ، وقت نماز قرآن اذان زیارت خیلی حس خوب و آرامشی به آدم میده 

الا بذکر الله تطمئن القلوب 💚🍀❤

وقتی خیانت دیدم و مردم... دست خدارو حس کردم که بلندم کرد...

منم اون خاطره ی بدی که گفتم علتش خیانت بود .. 🙂 و خدا عجبب به دادم رسید

همیشه وجود قشنگ و دوست داشتنی خدا رو حس میکنم تنها رفیق واقعی همه آدما خداست ، وقت نماز قرآن اذان زی ...

🤍🤍 خوش به سعادتتون 

معجزه خدارو دارم میبینم و عشق میکنم 

۳ ماه شوهرم ولم کزد رفت حتی از خونه منو بیرون انداخت کتکم میزد یهو شد ی آدم دیگه خودمم باورم نمیشه 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
معجزه خدارو دارم میبینم و عشق میکنم  ۳ ماه شوهرم ولم کزد رفت حتی از خونه منو بیرون انداخت کتکم ...

هزاران بار شکر خدا 😍 خوشحالم برات دوست عزیز

تصادف کردیم شدید ماشینمون له شد خدارا شکر خودم و همسرم چیزی مون نشد چن تا از افسرای پلیس راه ک سر صح ...

خطر ازتون به دور 

واقعا معجزه بود 🤍

🤍🤍 خوش به سعادتتون 

❤😊

من آدم مذهبی و خوبی نیستم ولی به قول اون فیلم رضا مارمولک میگفت خدا خدای آدمای خلافکارم هست ، خدا از اونی فکر میکنیم خیلی خیلی خیلی مهربونتره ، ان شاءالله که سعادتمند دنیا و آخرت باشی عزیزم