2777
2789
عنوان

کادوی نی نی تازه متولد شده

166 بازدید | 25 پست

من دخترم یک‌ماه دیگه دنیا میاد 

از طرفی دوتا خواهرم که مجردن اما جفتشون شاغلن و درامد بالا دارن (یکیشون دفتر طراحی دکوراسیون داره یکیشون دفتر بازرگانی ) و مامانم که اونم خدارو شکر هم وضعش خوبه و پسنداز داره و هم حقوق پدرم که رحمت خدا رفته رو میگیره جلو جلو و غیر مستقیم گفتن کادو نمیتونن بدن و مثلا شرایط ندارن

سیسمونی که ندادن هیچچچچ… منم توقع ندارم ولی الان کادو هم خانواده ام ندن واقعا جلو شوهرم خجالت زده میشم

ما هر مناسبتی کادو میدیم به مامانم و دخترا ، تولدا همیشه،،، عیدی هر سال شوهرم داده 

از طرفی هر کاری باشه چون شوهرم تنها داماده فقط ازش توقع دارن… واقعا نباید توقعم بشه؟؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این به بعد براشون جبران کنید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

معمولا یا سیسمونی میدن یا کادو طلا.

ولی اگه هیچکدومو ندن خب خوب نیست.

وظیفشون نیست ها ولی ادم جلو شوهرش شرمنده میشه

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

ای بابا😕

این همه خساست و بی مهری برای چیه؟؟؟

با شما خوب نیستن یا همسرتون ؟؟؟ 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
حق داری والا. لابد خانواده شما هم مثل منن فقط ادعان

ادعا زیاد دارن بعد شوهرم همین چیزاشون رو میبینه دیگه توقعش میشه

خواهرم راه به راه میره طلا میخره میده من بزارم صندوق اماناتی که توی بانک دارم جاش امن باشه مثلا ماشینم که ماشالله دوتا شون ۲۰۶ و ۲۰۷ دارن و اکثر شبها با مامانم شام بیرونن بخدا خیلی زورم اومده میگن این روزا دستمون خالیه شاید نتونیم کادو دختر گلی رو بدیم 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مگه میشه آدم برا نوه و خواهرزادش کادو نگیره  به جز کسی که واقعاً دستش تنگه

راه به راه واسه خودشون طلا میخرن و ماشین جفتشون ۲۰۶ و ۲۰۷ هست

ولی کلا خسیسن هم مامانم هم خواهرما

سر تولد پسرمم بابام فقط یک میلیون کادو داد اونم گفت مامانت نزاشت بیشتر بدم ببخش

کل سیسمونی پسرمو خودم با پس انداز خودم خریدم به اسم بابام دادم اون‌موقع شد ۱۰ میلیون واقعا جلو خانواده شوهرم نتونستم خفت بکشم چون خانواده ام خیلی ادعا دارن ولی تو خالی

چرا عزیزم و کارشون زشته  من اینجور مواقع نمیگم کارم درسته یا نه ولی یه چیزی میخرم با پول خودم ...

عزیزیم ۶ ساله دارم جور خانوادمو میکشم 

یه وقتایی خودم خرید میوه میکنم میفرستم خونشون میگم دارم میام جلو شوهرم فقط چایی میزارن اونجوری میگم خفت نکشم

کل سیسمونی پسرمو ۵ سال پیش خودم خریدم به اسم بابام جوری شوهرم نفهمه 

ولی بخدا زورم میاد الان واقعا وضعشون خوبه دارن

زورشون میاد برای من خرج کنن وگرنه الان ۲۰۶ و ۲۰۷ زیر پای دوتا خواهرمه شرکت دارن و مدام برای خودشون طلا میخرن جلو منو شوهرم پز میدن خوب اینجوری کادو ندن شوهرم تو سرم نمیزنه!!!

برای منم بسه دیگه جورشون رو کشیدن