2777
2789
عنوان

قلبم شکسته و نفسم داره میرع

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 25 پست
استارتر یه سوال،آیا واقعا عاشق این آقا هستی؟

بله خانم ،اگه نبودم این همه صبر برای چی بود آخه ،من کارمندم و هزار خواستگار متفاوت داشتم 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

22سالگی ازدواج کردم والان 32 سالمه.تجربه م اینو میگه که  اگه خودش اوکی شدن که هیچ مبارکه، ولی ...

چرا عزیزم راه عذاب اوریه ؟چه اتفاقی میوفته ؟😩

فقط پول ،دنبال یک آدم با سطح بالان

عزيزم چقدر سخت 💔 واقعا اين چيزا دست خود آدم نيست ما انتخاب نميكنيم تو چه خانواده اي به دنيا بيايم … واقعا خودشون خيلي كم سطحن الان ذات و انسانيت اولويت بيشتري داره … بعدم وضع آقا پسر مي بايد خوب باشه زمونه برعكس شدهههه… 

عزيزم چقدر سخت 💔 واقعا اين چيزا دست خود آدم نيست ما انتخاب نميكنيم تو چه خانواده اي به دنيا بيايم … ...

آخه من چه گناهی دارم 

چرا عزیزم راه عذاب اوریه ؟چه اتفاقی میوفته ؟😩

چون دائم در حال مقایسه شدنی، دائم درحال ثابت کردن خودتی.

این خانواده تو مراسم خواستگاری خودشونو و ذات مادی گرایانه شونو نشون دادن. با کسی ازدواج کن که تو رو از خودش سرتر بدونه.خانواده ش بهت بها بدن.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
بله خانم ،اگه نبودم این همه صبر برای چی بود آخه ،من کارمندم و هزار خواستگار متفاوت داشتم 

اگر واقعا عاشق هستی رهاش کن،چون به روزی میفتی که از زندگی باهاش سیر میشی ازش متنفر میشی لعنت میفرستی به اولین باری که دیدیش،این آقا الان داغه مشخصه حرفش تو خانواده برش نداره استقلال شخصیتی نداره بعد از ازدواج که سرد شد زندگی مشترک براش عادی شد برمیگرده ور دل مادر و خواهراش و ریز ریز کم‌کم حرف و نظر اونها میاد تو زندگیت اونجاست که راه پس و پیش نداری بخوای مخالفت کنی همین مرد بهت میگه احترام خانوادمو نگه نمیداری ازت دور میشه بیشتر به اونا نزدیک میشه،اگر نامزدت سنش بیشتر بود شخصیت محکم و مستقلی داشت شرایط خیلی فرق میکرد

منم انتخاب خواهرشم ،اومدن خونمون یکبار ،رفتن هزار عیب رو ما گذاشتن ،تا آخر این ماه اگه اومدن که خوبه ...

برای عزت نفس ات ارزش قائل شو

شاید خدا یه شریکی تو مسیر زندگی ات بفرسته 

که خوشبخت تر باشی

اون خانواده که ازش صحبت میکنی به نظرم ریشهو اصالت ندارند

(خانواده تاثیر خیلی زیادی روی زندگی تو با همسرت میزارند شاید الان به چشم نیاد و بگی من با خودش ازدواج میکنم ولی بدون عزیزم تو با کل خانواده ازدواج میکنی)

چون پولدار واقعی واقعا متواضع هست 

اینها تازه به دوران رسیده هستند و حالا ببین با این فخرفروشی چطور از عرش به فرش میافتند

برای عزت نفس ات ارزش قائل شو شاید خدا یه شریکی تو مسیر زندگی ات بفرسته  که خوشبخت تر باشی او ...

امیدوارم شکستن غرورشون رو ببینم