2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چه میکنین؟

172 بازدید | 7 پست

بچه ها من یه دوست خیلی خیلی صمیمی دارم

که برام مثل خواهر نداشته است خیلی هم در حقم محبت کرده .....

بعد افتاده تو به رابطه اشتباه.....همسرم کامل پسره و می‌شناسه واقعا به درد دوستم نمیخوره اما بعد این همه مدت و این همه سختگیری بلآخره عاشق شده😪برای همین خیلی دودلم نمی‌دونم باید چیکار کنم از طرفی نمی‌خوام بهش ضربه بخوره از طرف دیگه همسرم که اونم خیلی برا دوستم احترام قائله میگه داره خودشو آتیش میزنه......

همسرم میگه پسره قبلا با یه زن سن بالا صیغه بوده.....

حالا من جست و گریخته و تو لفافه بهش یچیزایو گفتم اما دوستم جدی نمیگیره

یه نظر میشه بهم بدین من نباید دخالت کنم؟

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀

هرچی هم بهش بگی فایده نداره اون. الان چشاش نمیبینه فکر میکنه حسودی میکنی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رک و راست بهش بگو.....بگوتصمیم باخودته من گفتم تابعدهانگی چرانگفتی ازکلمات احساسی هم استفاده کن تامطمئن بشه حسادت نمیکنی

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
هرچی هم بهش بگی فایده نداره اون. الان چشاش نمیبینه فکر میکنه حسودی میکنی 

نه تو دوستی ما حسادت جایی نداره اینو خودشم میدونه اما من نگران اینم که عاشق یارو شده و ضربه بدی میخوره......

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
نه تو دوستی ما حسادت جایی نداره اینو خودشم میدونه اما من نگران اینم که عاشق یارو شده و ضربه بدی میخو ...

که میخوره حتما اگه برنگرده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
که میخوره حتما اگه برنگرده 

نگووووو😭😭