2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی

287 بازدید | 15 پست

نمیدانم کدام تکه از روحم را در کجای جهان جا گذاشته ام که این چنین ویرانم .

خالی شده ام، خالی شدن درد است!

می‌گویی درمانش جایگزین کردن است؟؟؟ 

آخر جای خالی اش با هیچ چیز پر نمی‌شود. اما این بار جای خالیش پر که نشد هیچ سر ریز شدن از غم 

خالی شدن های میانه سی سالگی دردش بیشتر است 

چون چشیده ای زهر تلخ زمان را 

آخ که دل زبیده دیگر توان جای خالی ندارد ، سی ساله ها می‌فهمند حرف مرا، سی سالگی سن بدی نیست اما گذر زمان زهرش را به تمام این سن و سال می‌ریزد حس میکنم سی سالگی نوک قله ی جوانیست قبل آن طوفان و بعد آن آرامش است 

اما ، امان از تلاطمی که دارد ...‌..

زبیده سی ساله دلش برای آینده نیامده محیا نیست 

آخر زن...... کِی به هفتمین سالگرد ازدواج رسیدی ؟ 

کِی شکوفه زیبایت پنج ساله شد ؟

کی زیر چشمت انقدر چروک نشست ؟؟

آن درخشش چهره و چشمانت چه شد ؟؟؟؟

بخواهم بگویم تا صبح مرثیه خوانم

اما همینقدر میدانم که با وجود تمام سپاسگزاری و قدردانی برای داشته هایم ....

جای نداشته هایی در روحم خیالیست 

ای خدا نیامرزد پدر این بحران سی سالگی را 

کاش در پس این قله ی عمر آرامشی باشد .....

این یک متن ادبی است و واقعیت ندارد 

زبیده ۵ خرداد ۱۴۰۲

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۰ سالم شه دخترم ۱۳ سالشه😁تازه اونموقع احساس جوانی میکنم😁😂

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
مام بحران بیست سالگی داریم

من فقط یه متن نوشتم ولی آره هر دهه از زندگی یه بحران داره 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

سی سالگی باید اول جوونی باشه ولی خب زندگی آدم‌ها رو خسته میکنه

من یه ۲۶ ساله ی خستم که تو بحران سی سالگی متن مینویسم

ای جان چه ذوقی میکنه آدم خدا برات نگهش داره

خیلی واقعی بود 

ممنون عزیزم

من یه ۲۶ ساله ی خستم که تو بحران سی سالگی متن مینویسم

منم ی ۱۹ ساله‌ای هم که از ۱۴ سالگی به بعدش مثل برگ پاییزی از درخت زمین افتاد و مثل برق و باد گذشت. ۱۹ سالگیم خیلی داره زود میگذره پنج ماهه دیگه میشه بیست سالم احساس میکنم اونقدری که باید خوب باشم خوب نیستم ولی خب سعی میکنم یجوری حال خودمو خوب کنم

منم ی ۱۹ ساله‌ای هم که از ۱۴ سالگی به بعدش مثل برگ پاییزی از درخت زمین افتاد و مثل برق و باد گذشت. ۱ ...

قدر زمان رو بدون عین برق و باد میگذره

خوش به حالتون ، ما که بچگی نکرده جوون شدیم جوونی نکرده پیر شدیم حالا هم غصه بچه هامون رو باید بخوریم قسمت هرکی یه جوره ،خدا کنه همه شاد باشن

آقا هستم
خوش به حالتون ، ما که بچگی نکرده جوون شدیم جوونی نکرده پیر شدیم حالا هم غصه بچه هامون رو باید بخوریم ...

خوش بحالتون کلمه مناسبی نیست...

منم تو زندگیم سختی هایی کشیدم که شاید کسی غیر از من از عهده اش بر نمیومد...

در هر حال تمام تلاشم و برای شادی خودم و اطرافیانم میکنم

انشاءالله..

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤