2777
2789

خوب بود 

فقط میشه خواهش کنم قیمتا رو هم بزنی

یعنی جی اخه جنس میزارین ولی قیمت نه

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

تو روبیکا پیج هم بزن واسه آنلاین شاپت

ایدیشون یکی باشه از پیج میتونن برن تو کانال

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو روبیکا پیج هم بزن واسه آنلاین شاپت ایدیشون یکی باشه از پیج میتونن برن تو کانال

مگه آیدی ها میتونن هماهنگ باشن هرچقدر میزارم نمیشه میگه یکی انتخاب کرده ولی تو پیج نیست 

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
مگه آیدی ها میتونن هماهنگ باشن هرچقدر میزارم نمیشه میگه یکی انتخاب کرده ولی تو پیج نیست 

شاید یکی دیه زودتر پیج زده با این ایدی

میتونی یه پیج جدا بزنی

بعد ایدی کانال هم تو بیو پیجت بزاری

روبینو خیلی بازدید داره اینجوری بیشتر دیده میشی

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
شاید یکی دیه زودتر پیج زده با این ایدی میتونی یه پیج جدا بزنی بعد ایدی کانال هم تو بیو پیجت بزاری ...

درسته عزیزم حتمن این کارو میکنم ممنونم از راهنمایی 

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...