2777
2789
خب شما اینجور مواقه چکار میکنید چطوری مدیریت میکنید

هیچ جوره مدیرت کیلو چنده یا میزنم یا جیغ میکشم یا قهرمیکنم میرم راه پله اونا هم عین خیالشون نیس میگن برو .یک عدد ادم به شدت صبورم ولی دیگه طاقت نمیارم همیشه صورت هاشون زخم ازهر چیز باید دوتا بخربا یه رنگ حتی لباس 

اره بیار ازاعصابیت سینه ام دردمیکنه توگلوم چیزی هس قورت میدم نمیره پایین هیچ چیز سالمی ندارم فقط درح ...

خدا حفظشون کنه عزیزم سعی کن ریلکس باشی بچن دیگه وسایلو از دم دستشون دور کن 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما چکار میکنی من خیلی دارم رو خودم کار میکتم ک عصبی نشم و داد نزنم ولی اصن نمیشه مخصوصا جدیدا خی ...

من سومی روناخواسته باردارشدم

برا همین شیر ومایبی بی رخترم رو تو بارداریم گرفتم 

هردو اذیت شدیم فاصله سنی مناسب سه الی چهار ساله به نظرم

الانم که به دنیا اومده دومی اذیت داره یخورده حسودی میکنه 

ولی خب چاره ای نیست یخورده با محبت پیش میرم گاهی هم عصبی میشم از دستش.

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
هیچ جوره مدیرت کیلو چنده یا میزنم یا جیغ میکشم یا قهرمیکنم میرم راه پله اونا هم عین خیالشون نیس میگن ...

آره دیگه تقریبا دوقلوان انگار

منم خیلی صبوری میکنم ولی گاهی کم میارم خانوادم خبلی میکوبن تو سرم که این پسرت چقد فضوله چرا همش داد میزنه چرا فلانه ...منم میگم بچه اس دیگه ولی میگم شاید حق بااوناس

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
انشاا.. بارداری خوبی داشته باشی و صحیح سالم فارغ بشی راست  میگی خیلی استرس داره

ممنون گلم شمام همیطور

راستی تیکر بارداری چطوری گذاشتی من رفتم تو اطلاعااتم ولی انگار خراب بود چیزی نبود.

انشاا..   صداشونو  می‌شنویم  من همسرم میگه انشاا.. سالم باشه اما یه پسر داریم یه دخت ...

انشالله توکل بخدا

منم ته دلم دختر میخواد ولی باز میگم هر چی باشه فقط سالم باشه

شما چندسالتونه من ۳۳ ام میخواستم قبل اینکه سنم بالاتر بره بچه داری کنم بنظرت اینایی ک سنشون کمتره حوصلشون بیشتره یا فرقی نداره

راستی سینه هات حساس شدن من وقتی سوتین میبندم خیلی دردناک میشن 

ممنون گلم شمام همیطور راستی تیکر بارداری چطوری گذاشتی من رفتم تو اطلاعااتم ولی انگار خراب بود چیزی ...

باید بری روی ( نی نی سایت من) بعد سه خط بالا سمت راست رو بزنی بعد روی کلمه داشبورد بزنی یه صفحه باز میشه بیای پایین زده تیکر بارداری و یه به اضافه اس اطلاعاتت و بزن و بعد ok کن 

انشالله توکل بخدا منم ته دلم دختر میخواد ولی باز میگم هر چی باشه فقط سالم باشه شما چندسالتونه من ۳ ...

من ۲۶ سالمه نه فکر نکنم  ربطی نداره ولی به قول مامانم هرچی سنت کمتر باشه زودتر بعد زایمان رو پا میشی بدنت قوه جوانی بیشتره داره

اره من تو خونه سوتین نمیبندم راحت ترم الان بهتر شده درد نداره اما حساسه دست بهش بخوره جیغم در میاد  

من ۲۶ سالمه نه فکر نکنم  ربطی نداره ولی به قول مامانم هرچی سنت کمتر باشه زودتر بعد زایمان رو پا ...

چ خوب سنت مناسبه

اجازه دارم تگت کنم ازین ببعد تو تاپیکام از هم باخبر بشیم سن بارداریمون یکیه

آره گلم من این مراحلو میرم ولی رو اطلاعات ک میزنم خالیه نمیدونم چرا قبلا برا پسرم تیکر گذاشته بودم

ببخش پیام دادم عزیزم 🌺🙏🏼نتونستم تگت کنم خوشحال میشم یه سربزنی خوشت میاد🌺🌺🌺🌺💓💓💓

🐣دوست داری ترفند های خانه داری رو یاد بگیری؟😍 ❗️

توچالشا شرکت کنو شانستو امتحان کن برای برنده شدن

🔹با‌ بهترین‌ایده های‌روزمرگی و‌آشپزی💯🕊

بازی با فرزند

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

حتما خیلی هم عالیه یه سرچ بزن گوگل مراحل تو تصاویر هست با جزئیات زده

سلام عزیزم خوبی چ خبر از نی نی

سلام خوبیم خدارو شکر ولی خیلی ویار دارم همچنان حالم بده هفته دیگه ان تی دارم شما چطوری تو دلی خوب ...

شکر خدا من تا الان سونو ندادم همون ان تی هفته دیگه میخوام بدم امیدوارم گه همچی خوب باشه