2777
2789
عنوان

خونه کوچیک☝🏻🥴

952 بازدید | 22 پست

سلام

بچه ها خونه ما ۲ خوابه،اندازه اتاقا ۳در۴ هست و یه سالن متوسط

یکی از اتاقا که برای خودمه که تخت و کمد و میز ارایشی گذاشتم،کمد دیواری هم داره که برای لباسامه

یه اتاق دیگه رو انباری کردم

قصد بارداری دارم اما غصه اینو دارم وسایلشو کجا بذارم

هر چقدرم بخوام وسایل انباری رو خالی کنم بازم نمیشه چیزای واجبی هست که نتونم ببرم بیرون از خونه

شما تجربه زندگی تو خونه کوچیک داشتید؟چه چیزایی رو از خونتون حذف کردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بالکن طبقه زدم،ازین فلزی ها،یسری وسایلم اونجاست

انباریمو هم طبقه زدم که بیشتر وسیله جا بشه

اگه وسیله بدرد نخور داری رد کن بره

یا ببین میتونی با یه کمد دیواری زدن مرتبشون کنی تو دست و پا نباشن

خوب الان 90درصد خونه ها دو خواب و یک سالن پذیرایی دارن.. مهم اینه که متراژ خونه تون چه قدر باشه

و اینکه من واقعا متوجه نشدم مگه چه قدر وسایل اضافه دارید که یه اتاق 12متری رو به عنوان انباری استفاده میکنی. من با وجود یک بچه تمام وسایل اضافی رو حذف کردم و فقط بعضی چیزها رو در انباری 3،4متری جا دادم

ی سری من گعتم خونم ۸۰ متره نی نی سایت گفت خیلی کوچیکه اپارتمانیه

اینجا همه در ویلایی های ۲۰۰۰ متری زندگی میکنن

فوقش اگه وضعشون خوب نباشه برج های ۳۰۰ 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
الان خونت کوچیکه؟ ب خونه چهل پنجاه متری میگن کوچیک

با اینهمه وسایلی که من دارم برام کوچیکه

یعنی جای هیچی نیست من بذارم.میخوام انباری رو خالی کنم واسه   بچه اما وسایل لازمه است نمیشه

با اینهمه وسایلی که من دارم برام کوچیکه یعنی جای هیچی نیست من بذارم.میخوام انباری رو خالی کنم واسه ...

رو پشت بوم یا پارکینگ انباری نداری اگ بود خیلی خوبه چاره چیه باید وسایلی ک زیاد ب کارت نمیاد ردکنی بره مثلا وقتی کمد دیواری داری دیگه کمدو ردکن