2821
2789
عنوان

مثل معجزس برام

88 بازدید | 7 پست

من همونم که گفتم دختریم که عاشق پسر محجوب دانشگاه شدم ونمیدونم حرفی به کسی بزنم امروز یه واسطه از طرف ایشون اومد از من خواستگاری کرد من فقط تو دلم به امام رضا توسل کردم واینجوری جواب گرفتم باورم نمیشه🥺ایشالله همه به عشقشون برسن

وای 😍😍 چه خوشحال شدم برات

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم مبارکهههه😍امیدوارم همه چی خوب پیش بره  میشه برای نامزد منم دعاکنی؟عمل پیوند قلب داره

عزیز دلم ایشالله همه چی به خوبی پیش بره و همسرشماهم حالش خوب بشه حتما اگر قابل باشه دعا میکنم ماهم محتاج دعای شماییم

ینی رفتی حرم توسل کردی متوجه نشدم؟🥲

نه از وقتی دیدمش بیقرار شدم و بخاطر این که دلم آروم شه توسل کردم به آقا گفتم اگه قسمت بشه اگه نیست کمک کن فکرش از ذهنم خارج شه حرم نرفتم تودلم وقتی با دل شکسته دعا کنی بی برو برگرد قبوله

عزیز دلم ایشالله همه چی به خوبی پیش بره و همسرشماهم حالش خوب بشه حتما اگر قابل باشه دعا میکنم ماهم م ...

ان شاءالله ک همه چی به بهترین نحوه پیش بره 

ممنون عزیزدلم لطف میکنی🙏

هرکس لیاقت خودشو خودش مشخص میکنه...🦋✨