2777
2789
عنوان

چرا مردها اینجورین؟؟؟

37 بازدید | 13 پست
سلام مامانم اون موقع ها میگفت بابات یه وقتهایی از سوراخ سوزن رد میشه ولی بعضی وقتها از در دروازه هم رد نمیشه. اون موقع ها بهش میخندیدم حالا شوهر خودم همینطوریه. یه وقتهایی با یه سری درخواستهام که خیلی منطقیم نیست و من همینطوری مطرحش کردم موافقت میکنه، که شاخم درمیاد. یه وقتهاییم یه درخواست خیلی معقول و منطقی دارم که واقعا ضروریه ولی قبول نمیکنه.
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم به خانوادش میلیونی پول میده ولی گاهی سر پول شا رژ موبایل و چیزای کوچیک حسابگرمیشه
به شانه هایم دست زدی تا تنهاییم را بتکانی به چه دلخوش کنم تکان دادن برف از روی شانه های آدم برفی......
امیدوار شدم فکر کردم فقط من اینجوریم
حرمتها که شکسته شد مسیح هم که باشی، نمیتوانی دل شکسته را احیا کنی... آنچه در دستت بود، امانتی پنهان بود که حراج شد، آنچه نباید بگویی گفته شد، فاجعه را یک عذر خواهی درست نمیکند! حرف، حرف ویران کردن دل است، نه دیواری خراب کنی و از نو بسازی!
اره واقعا.
خوشبختانه همسرمن اینجوری نیست تا حالا نشده با هیچ خواسته ایم مخالفت کنه و تعیین تکلیف کنه برام
♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡