2777
2789
عنوان

هدیه مادرشوهر+عکس🧡😍🌾

1219 بازدید | 34 پست

دیروز عصر مادر همسرم تماس گرفت که میان خونمون منم اصرار کردم که برا شام حتما بیان وقتی اومدن دیدم دوتا کتابی که قبلا راجبش حرف زده بودم و گفتم که حتما تو برنامه هامه که بخونمشون وبرام خریده بود خیلی ذوق کردم ازش تشکر کردم شب بعد از این که رفتن ته دلم گفتم همه مادرشوهرا بد نیستن بعضی هاشون واقعا مثل مادر خود ادم مهربون و دوست داشتنی هستن مادرشوهر من یه زن خیلی فهمیده است دبیر زبان انگلیسی بودن و همیشه خیلی چیزا ازش یاد گرفتم واقعا بچه های خوبی تربیت کرده دست پخت فوق العاده ای داره خیلی تمیز و کدبانو و مهربونه هیچوقت این دیدگاه و نداره که عروس برا من باید کار کنه و تا حالا از من کمک نگرفته تو کارای خونه تو خیلی از مسائل ازش مشورت میگیرم و واقعا هم با دلسوزی تمام کمکم میکنه شما هم بیایید از خوبیای خانواده شوهر بگید دیدمون مثبت بشه😁❤

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ندارن چی بگم که دیدتون مثبت بشه😐

ان شاالله هزار ساله بشن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مادر شوهر منم خانم خوبیه 

بیسواد و سن بالاس گاهی شاید از حرفی ناراحت شده باشم اما میدونم عمدی نگفته چون واقعا دلش صاف و ساده اس ب دل نمیگیرم در کل شکر خدا خوبیم‌باهم 

پیشنهاد میکنم بخونید بچه ها😍https://s8.uupload.ir/files/inshot_۲۰۲۳۰۶۲۶_۱۰۳۴۳۳۸۹۷_bt49.jpg

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾