2777
2789

سلام من این ماه لتروزول خوردم روز 12 پری دوتا فولی25داشتم دکترگفت امپول نمیدم کیست میشه حالاچیکارکنم ازکجابدونم ازادمیشه وکیسا نمیشه؟ اخه تورژیم هم بودم وبرام مهم بودحتی دوست داشتم دوقلوباشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امپول نزنم معلوم نیست ازادبشه  یانه یااصلا کی ازادمیشه بزنم هم گفت کیست میشه بهم زیادی لتروزول داده بودروزی 3تاحالامه برو برای ماه بعدبیاکلومفین بدم

من روز ۱۴ رفتم سونو آزاد شده بود وتمام

ببخشید شماعلائم تخمک گذاری داشتین قبلش؟من هیچ علائمی ندارم کیت هم استفاده کردم منفی بود احتمال میدم من کیست شده

ببخشید شماعلائم تخمک گذاری داشتین قبلش؟من هیچ علائمی ندارم کیت هم استفاده کردم منفی بود احتمال میدم ...

نه فکر الکی نکن

منم کلومیفن میخوردم قبلا اصلا تخمک گذاری حس نمیکردم

کیست هم نبود 

من روز ۱۴ رفتم سونو آزاد شده بود وتمام

روز 14رفتم سونو اون فولی25تبدیل به کیست شده 

چیکارکنم بایدداروبخورم یاخودش دفع میشع؟میتونم لتروزل با دوز کم مصرف کنم روی کیست تاثیرداره؟

روز 14رفتم سونو اون فولی25تبدیل به کیست شده  چیکارکنم بایدداروبخورم یاخودش دفع میشع؟میتونم لتر ...

باید ال دی بخوری

برو نشون دکتر بده حتما

چرا اچ سی جی نزدی که آزاد بشه و کیست نشه

باید ال دی بخوری برو نشون دکتر بده حتما چرا اچ سی جی نزدی که آزاد بشه و کیست نشه

چقدر ال دی بخورم ؟

دقیقادوشب پیش همین تاپیک روزدم که فولیکول ۲۵ دارم دکترامپول نداده خودم بگیرم بزنم همه گفتن نزن به حرف دکترت گوش کن حالاهم رفتم کیست شده اندلزش ۳۲میلی چجوری رفعش کنم واقعادیگه خسته شدم اخه اون دکترگیج من روزی ۳تالتروزول داده بودگفتم زیاده ولی گفتن به حرف دکترت گوش کن