2777
2789
عنوان

به راهنمایی اتون نیازدارم

181 بازدید | 12 پست

سلام دوستان فردا عروسی همکارشوهرمه منم هیچی لباسی نگرفتم دیروزرفتم باشوهرم چیزخاصی مدنظرم نبوده کت وشلوارخواستم بگیرم نمیدونستم چه رنگ بگیرم وازاونورم شوهرم میگفت مشکی نگیر کوتاه هم نباشه کت ازچندوقت جلوتربه مامانم زنگ میزدم میگفت تونگران لباس نباش دیروزم اونجابودم تومرکزخریدگفت خودم برات میخرم پست میکنم منم برگشتم خونه دیشب ساعت یازده زنگ زده که خودت برو بگیرمن اومدم بازاروگشتم همه کت وشلوارسفیدهستن خیلی ناراحتم شوهرم هم امروز رفته سرکارنمیدونم چه خاکی توسرم بریزم ازاونورم امروز پریودشدم وازعصرهم میخوام برم خونه مادرشوهرفرداهم نذری دارن وازاونجامیخوام برم عروسی ☹☹☹☹بنظرتون اسنپ بگیرم برم همون مرکز خرید یاازهمین نزدیک خونمون که گرونه قیمتاش لباس بگیرم یااصلا هیچی نگیرم وبخوابم 

گاهی انسانم آرزوست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروسی نزدیک نیست که بگی لباسات تکراریه. به نظرم از چیزایی که داری اتو بزن بپوش و به خودت برس و به نا ...

اخه چیزخاصی ندارم چنددست لباس مجلسی دارم که واسه عروسی برادرم گرفتم یه کت وشلوارکرم دارم که اونم پریودم یه کت وشلوارمشکی دارم که این چندوقت زیادپوشیدمش خودم حالم ازش بهم میخوره 

گاهی انسانم آرزوست
اخه چیزخاصی ندارم چنددست لباس مجلسی دارم که واسه عروسی برادرم گرفتم یه کت وشلوارکرم دارم که اونم پری ...

همون کت و شلوار کرمتو بپوش تا اون موقع خونریزیت کمتر میشه. به عقیده من نمیارزه واسه سه چهار ساعت عروسی غریبه خودتو اذیت کنی اگه تونستی بخری که هیچ نتونستی هم زیاد حساس نباش 

همون کت و شلوار کرمتو بپوش تا اون موقع خونریزیت کمتر میشه. به عقیده من نمیارزه واسه سه چهار ساعت عرو ...

بخدادیروزصبح رفتیم تاغروب هیچی نخریدم ادم تنهاهم هست بیشترسردرگم میشی ازدیروزاومدم ازسردرد بی حال افتادم اخه شوهرم مافوق همکارشه میترسم زشت باشه لباس مناسب نپوشم وآبروم بره 

گاهی انسانم آرزوست
بخدادیروزصبح رفتیم تاغروب هیچی نخریدم ادم تنهاهم هست بیشترسردرگم میشی ازدیروزاومدم ازسردرد بی حال اف ...

پس همون لباس های قبلتو بشور و اتو کن مثل روز اولش میشه. به خودتم یکم برسی کی میخواد بفهمه لباست واسه قبله و اینجور چیزا