روز ۱۹ آ یو آی هستم دیروز ساعت ۶ احساس کردم رنگ ترحشم از سفید ب قهوه ای مایل شده دیروز دستشویی رفتنی یه صورتی بدون هیچ لخته ای روی دستمال زده شد ولی به نوار بهداشی نمیخوره تا الان نشدم الان باز پاک کردنی دیدم باز ترشح قهوه ای هست اینطوری هیچوخ پریود نمیشدم اصلنم کمرم یا شکمم درد نمیکنه مثل ماهای قبل...صبح هم بی بی چک زدم منفی شد هاله هم نداشت از چی میتونه باشه ینی باردار نیستم؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
من اینطوری بودم اول بی بی چکم مثبت نشد رفتم آزمایش مثبت شد
واقعن یعنی امیدوارم باشم امروز وقت دکترمه بدون اینکه بی بی مثبت شه باردار بودی؟؟؟ببخشید اگ عکسی بفرسم میتونین تشخیص بدین لانه گزینیه یا چی واقعن نیاز دارم یکی بهم بگه خیلی استرس دارم شبم نتونسم بخابم
واقعن یعنی امیدوارم باشم امروز وقت دکترمه بدون اینکه بی بی مثبت شه باردار بودی؟؟؟ببخشید اگ عکسی بفرس ...
من از موعدم نگذشته بود
۴روز مونده بود
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓