2777
2789

همسرم با خواهرش بحثش شده بعد به من و بچه هام گفته خونه شون نریم 

من مادرو پدرم رفتن مکه براشون اش پختم دادم برادرشوهرم برای خواهرشو هرم  هم ببره  بعد الان فهمیدم خواهرشوهرم اش رو نبردهحالا من اومدنی مامان و بابام به نظر شما بهشون کارت دعوت بدم 

بعد اینم بگم خانواده شوهرم چند وقت پیش مراسم داشتن خداشاهده چند روز اونجا بودم و کلی کمکشون کردن خیلی دلم شکسته میگم من که این همه به اینا خوبی کردم مراسمشون رو من چرخوندم به جای تشکر باید اینکار رو باهام بکنن

شما جای من بودید بهشوه کارت دعوت میدادید؟ 

کار درست اینه شما دعوتشون کنید ولی یادتون باشه، خوبی که از حد بگذرد به اینجا میرسه، همیشه طوری رفتار کنید که طرف مقابل احساس نکنه شما وظیفتونه.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست اینه شما دعوتشون کنید ولی یادتون باشه، خوبی که از حد بگذرد به اینجا میرسه، همیشه طوری رفتار ...

دقیقا وقتی خودشون کار دارن انقد با ادم خوب میشن ولی امان از وقتی که من کار دارم یا مراسمی داریم کلا یه ادمای دیگه ای میشن

دعوتشون بکن که اگه دو روز دیگه با داداشش آشتی کرد بهوونه ای نداشته باشه که بخواد داداششو پرکنه

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

من نمیدونم چرا اینطوری قهر میکنن ما ادمای بزرگ و عاقلی  هستیم خوب بابا حرف بزنید با هم مشکلاتتون رو حل کنیدمن به همسر خودم هم میگم برو حرف بزن باهاش اما همسر میگه من چقد کوتاه بیام

دقیقا وقتی خودشون کار دارن انقد با ادم خوب میشن ولی امان از وقتی که من کار دارم یا مراسمی داریم کلا ...

طوری زندگی کنید که ارزش خودتون رو پایین نیارید

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.