2777
2789
عنوان

چرا هیچی پیدا نمیکنم واسه ادامه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 52 پست
چه خوب تو دقیقا عین مامان منی هر غذایی درست میکنه ب چندنفر دیگم میده اسمش میزاره نذر کلا خیلی با اعت ...

پریشب داشتم دیوونه میشدم از بی خوابی زیارت عاشورا  گذاشتم خوابم گرفت .خودم احساس میکنم کم ایمان شدم نمازامو سرسری میخونم الان هم خدا قبول کنه پامیشم نماز بخونم و قران .میخوام از الان شروع کنم و زندگیمو بسپارم دست خودش

منم دارو بدم میاد .ببین گاهی هم لباس نو واسه خودت بخر ارایشگاه برو

میدونی خودمو فراموش کردم همش بخودم میگم من باید حالم خوب باشه بهترین روزای زندگیمو داره میگذره ب بدی 

خودمم نمیبینم فکر همه هستم ولی یادم نیست ما خودم چیزی بخرم مگه ک دیگه خیییلی ضروری باشه یا ارایشگاه رفتن باز یکم بهترم بسر وضعم کمی میرسم بخاطر بچم میگم باید روحیمو حفظ کنم ولی حسام درونیه

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید سالم باشیم تا زندگی کنیم و بالاسر بچمون باشیم .شوهرامون هم گناه دارن میرن کار خسته حداقل میان خونه شاد باشن.قسمت بود امشبم بیدار باشم و باهات بحرفم بیا ایمانمون رو قوی کنیم ما باید ازدواج بچهامون رو ببینیم.

پریشب داشتم دیوونه میشدم از بی خوابی زیارت عاشورا  گذاشتم خوابم گرفت .خودم احساس میکنم کم ایمان ...

الان ک تو اینارو گفتی من بغض کردم ادم بی ایمانی نیستم ولی من شاید 15ساله از خدا فاصله گرفتم اصلا یادم نیست اهرین بار کی نماز صبح خونذم وقتی باردار بودم بیشتر تلاش میکردم حالمو تغییر بدم چون نمیتونستم داروم بخورم باز کتاب میخوندم یاهمش راه میرفتم تو خونه یا نماز میخوندم کسی ک مث من نباشه نمیفهمه خدا ارامشو از روح جسمم بگیره یعنی چی

میدونی خودمو فراموش کردم همش بخودم میگم من باید حالم خوب باشه بهترین روزای زندگیمو داره میگذره ب بدی ...

ارامش درونیم رو گم کردیم زیاد هم خودت رو غرق ایمان نکن که ریا کار بشی فقط واجبات .خواندن دعا برای ارامش.راستی من وقتی خونمو تمیز میکنم اسفند دود میکنم انقدر حالمو خوب میکنه

ببین باید سالم باشیم تا زندگی کنیم و بالاسر بچمون باشیم .شوهرامون هم گناه دارن میرن کار خسته حداقل م ...

من مجردیم روزای بدی گذروندم خیلی بد ی جور وقتی ی چیزی داشتم همش منتظز بودم از دستش بدم وقتی رفتم ام ار ای گفتم تمومه خوشحالی منم تموم شد حس میکنم همه زندگی حال ادم ریشه ب ی گذشته داره 

الان ک تو اینارو گفتی من بغض کردم ادم بی ایمانی نیستم ولی من شاید 15ساله از خدا فاصله گرفتم اصلا یاد ...

دلت میاد با خدا حرف نزنیم چی .زندگیمون همش شده موبایل و مد و حسادت و....من چهار ساله رو صندلی نماز میخونم انقدر دلم تنگ شده برای سجده انگار خدارو بغل میکردم و خدا دوتا بال بهم میداد 

ارامش درونیم رو گم کردیم زیاد هم خودت رو غرق ایمان نکن که ریا کار بشی فقط واجبات .خواندن دعا برای ار ...

اره منم دقیقا همینجوریم الان میترسم وسواس تمیزیم گرفته باشه چون شبا پا میشم کل خونه رو تمیز میکنم دیگه نمیگم بابا بیخیال الان برو سعی کن بخابی صبح کارتو انجام بدی

ولی من باز معتقدم انرژی خوب جایگزین میشه ی جور مث فنشویی قضیه اونه

اره منم دقیقا همینجوریم الان میترسم وسواس تمیزیم گرفته باشه چون شبا پا میشم کل خونه رو تمیز میکنم دی ...

وای دختر منم مثل تو بودم .جاریم سه هفته تمام قالیهاش تو حیاط بود زیر افتاب میخواست بشوره فک کن سه هفته .فقط میخوابه

شرایط منم خیلی وقتا مثله تومیشه.وسواس فکری که نگم برات ادمو ازپامیندازه.ولی خودمو نجات میدم.چون اگه دست رودست بذارم میدونم که دیوونه میشم.باذکرگفتن وسواسمو درمان میکنم.فیلمای طنزمیبینم.کلیپای طنزخییییلی حالموخوب میکنه..شایدباورت نشه ولی همون خندیدن چنددیقه ای روحیتوعوض میکنه.آرایش میکنم.میرم پارک.شباکه بچه میخوابه ازخودت پذیرایی کن.فیلم ببین توتاپیکایی که حالتوبدمیکنه به هیچ وجه نرو.آهنگ شادگوش بده.برقص.خودتم باید اراده کنی.یه آزمایشم بده شایدکم خونی

دلت میاد با خدا حرف نزنیم چی .زندگیمون همش شده موبایل و مد و حسادت و....من چهار ساله رو صندلی نماز م ...

عزیزم مگه چندسالته چه سخت ولی تو مشخصه ادم قوی هستی واین حس حال فقط میتونه کار خدا باشه حسی ک میدی حسی ک میگیری بخدا میفهمهه چی میگی من ادمی بود نماز صبحم غذا نمیشد یا اگه بیدار نمیشدم حسرت میخوردم وقتایی ک ادم نماز میخونه انقد ارومه انقد ارومه بقول خودت انگار بال دراوردی نه فمر نه دقدقه ای نه غمی واقعا چی میشه

شرایط منم خیلی وقتا مثله تومیشه.وسواس فکری که نگم برات ادمو ازپامیندازه.ولی خودمو نجات میدم.چون اگه ...

شایدم کم خون باشم اختمالش خیییلی زیاده ولی بیشتر روحا داغونم من یادم نیست واسه خودم کارای کرده باشه یا مثلا بیامو واسه خودم تدارک  ببینم از خودم پذیرایی کنم اگه بخودم اهمیت میدادم این خالم نبود ک هر کسی هر کاری بتونه رو روح روانم اثر بزاره 

منو شوهرم چهارسالع خودمون فراموش کردیم تمام دغدغمون رسیدن ب خاستههامون نه تفریحی نه تولدی نه سالگردی هیچ هیچ....بعضی وقتا حتی بچمو دوس ندارم خس میکنم اونم با اومدنش نزاشت حداقل از روزای دونفرمون لذت ببریم ‌بعضیارگو میبینم حسزت میخورم دونفری اینو رفتن کلی خاطره خوب دارن ولی ما چی یکسال بعد عروسی بچه 

شایدم کم خون باشم اختمالش خیییلی زیاده ولی بیشتر روحا داغونم من یادم نیست واسه خودم کارای کرده باشه ...

الانم دیرنیست‌.منم هم سن توئم.خیلی کارا دلم میخواسته انجام بدم وحسرتش مونده ب دلم.ولی جدیدا ب خودم میگم نمیخوام چندسال دیگ حسرت الانو بخورم.شایدکارزیادی ازدستم برنیاد یاانرژی و وقته قدیمو نداشته باشم ولی حداقل ۲۰سال دیگه بگم آدم شادی بودم خوب زندگی کردم.توهم ازامروز همه ی گذشته رو بریزدور فک کن۷۰سالت بوده و خدا بهت یه شانس دوباره داده شده۲۸سالت🥰شایدواقعا همینطوره و ماچیزی یادمون نمیاد🙂