2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی

مادرشوهر منم دقيقا مثل مال شما رفتار ميكنه. سر خود مهمون دعوت ميكنه با خودش مياره و دخالت هايي مثل اين. يا مثلا بخوايم بريم تفريحي جايي خارج شهر هميشه آدم اضافه ميچپونه تو ماشينمون هر كاري بخوايم بكنيم اين يه پارازيتي داره برامون.شوهرمم گوش به فرمانشه عين اسكولا هر سازي بزنن ميرقصه...خيلي اعصاب آدم خرد ميشه ولي شما بايد اونقددبا سياست باشي كه به روت نمياوردي از مهمون اضافي و بدون هماهنگي ناراحت شدي. فوقش غذا كم ميومد شمام ميگفتي به من مربوط نيس

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا

پسر دایی همسرم تصادف کرده دختر دوماهش حالش بده رفته کما واسه اون بیدارم دعا کنین براش خوب شه 😭

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻

بخاطر لرز.

خانما ممگنه بعدازاستفاده ازشیاف مترونیدازول واژینال لرز کنم؟ چندشبه دارم استفاده میکنم‌.البته حدود یکماهه شبا توخواب لرز میکنم نمیتونم خودموکنترل کنم ازترس دادمیزنم شوهرم بیدارمیشه.آزمایش دادم پلاکتم ۹۶بود.ممکنه بخاطر اون باشه؟

انسانیت یک دین کامل است که نیاز به دین دیگری ندارد.           ((عشقیعنیدخترموباباش))
مادرشوهر منم دقيقا مثل مال شما رفتار ميكنه. سر خود مهمون دعوت ميكنه با خودش مياره و دخالت هايي مثل ا ...

میدونی اونروز اعصابم خیلی داغون بود هم پریود بودم هم پسر دوسالم گفته بود شب قبلش عمش خیلی بی دلیل زده بودش منم اعصابم کلا بهم ریخته بود